Είναι ή δεν είναι με τον μπασκετμπολίστα η Κοκκίνου;

Είναι ή δεν είναι με τον μπασκετμπολίστα η Κοκκίνου;

Το τραγούδι της «Καινούργια αρχή» φαίνεται πως αυτή την περίοδο της ταιριάζει όσο κανένα άλλο… Ο λόγος για την Ελλη Κοκκίνου...

Είναι ή δεν είναι με τον μπασκετμπολίστα η Κοκκίνου;
Το τραγούδι της «Καινούργια αρχή» φαίνεται πως αυτή την περίοδο της ταιριάζει όσο κανένα άλλο… Ο λόγος για την Ελλη Κοκκίνου, που τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της.

Για τις φήμες των τελευταίων ημερών, ότι δηλαδή είναι ερωτευμένη και σχετίζεται με τον 22χρονο μασκετμπολίστα Γιάννη Μπόγρη, ρωτήθηκε η Έλλη Κοκκίνου και απαντά: «Μπορώ να σου απαντήσω ότι είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου και ότι χαμογελώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα, δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω. Εσύ οφείλεις να με ρωτήσεις – το κατανοώ – αλλά εγώ δεν οφείλω να σου απαντήσω… Εσύ το κατανοείς αυτό;»,  είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό «TV Zapping».

Κλείσιμο
Όσο για τον έρωτα… «Δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά στον έρωτα.  Ο καθένας πρέπει να ακούει την καρδιά του και μόνο αυτή. Δεν χωράνε κανόνες στην αγάπη. Ο καθένας πρέπει να ζει την ζωή του και να υποστηρίζει τα θέλω του και τις επιλογές του. Και μία γυναίκα, δεν  παύει να είναι γυναίκα επειδή έκανε παιδί».



Μεταξύ των παραπάνω, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε και για τη συμμετοχή της στο «Greek Idol», αλλά και για τη «χημεία» που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη.
 
Όπως λέει η ίδια θα πήγαινε σε talent show αρκεί να μην την είχαν έγκλειστη σε ένα σπίτι. Από τα λίγα πράγματα που βλέπει στην τηλεόραση είναι το “Νησί”, ενώ γενικότερα δε βλέπει πολλή τηλεόραση γιατί όταν βρίσκεται στο σπίτι της, ο γιος της θέλει να βλέπουν μόνο παιδικά προγράμματα!
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης