Η Ζέτα και ...οι άντρες της!

Η Ζέτα και ...οι άντρες της!

Μπορεί ο Χρήστος Λούλης να μην θεωρεί τη Ζέτα Μακρυπούλια ηθοποιό και επομένως και συνάδελφό του, παρόλα αυτά εκείνη...

Η Ζέτα και ...οι άντρες της!
Μπορεί ο Χρήστος Λούλης να μην θεωρεί τη Ζέτα Μακρυπούλια ηθοποιό και επομένως και συνάδελφό του, παρόλα αυτά εκείνη έχει ανθρώπους που τη στηρίζουν! Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Όθωνας Μεταξάς και Θοδωρής Αθερίδης… Ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση στην άποψη του Λούλη!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για την θεατρική παράσταση, «Amadeus», όπου πρωταγωνιστεί δήλωσε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να δοκιμάζεται σε όσα πράγματα θέλει και το θέμα είναι τι αποτέλεσμα έχει και αν είναι ειλικρινές αυτό που κάνει.

Κλείσιμο
Ο Όθωνας Μεταξάς επίσης, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, δήλωσε πως αυτός που δίνει την οριστική απάντηση είναι ο χρόνος και αυτό που προσδιορίζει έναν σωστό επαγγελματία δεν είναι μόνο ένα πράγμα, αλλά πολλά, όπως και σε κάθε δουλειά.

Στο πλευρό της όμως η όμορφη Ζέτα βρίσκει και το "δάσκαλο της", Θοδωρή Αθερίδη που δήλωσε: «Αν η Ζέτα δεν είναι καλή, αισθάνομαι ότι κάτι δεν έκανα καλά. Στον βαθμό που μου αναλογεί βέβαια…Γι’ αυτό το πρόσωπο μόνο αγάπη νιώθω…».

Με τέτοια στήριξη, τι έχει να φοβηθεί η Μακρυπούλια;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης