Η Ζέτα και ...οι άντρες της!

Μπορεί ο Χρήστος Λούλης να μην θεωρεί τη Ζέτα Μακρυπούλια ηθοποιό και επομένως και συνάδελφό του, παρόλα αυτά εκείνη...

Μπορεί ο Χρήστος Λούλης να μην θεωρεί τη Ζέτα Μακρυπούλια ηθοποιό και επομένως και συνάδελφό του, παρόλα αυτά εκείνη έχει ανθρώπους που τη στηρίζουν! Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Όθωνας Μεταξάς και Θοδωρής Αθερίδης… Ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση στην άποψη του Λούλη!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για την θεατρική παράσταση, «Amadeus», όπου πρωταγωνιστεί δήλωσε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να δοκιμάζεται σε όσα πράγματα θέλει και το θέμα είναι τι αποτέλεσμα έχει και αν είναι ειλικρινές αυτό που κάνει.

Ο Όθωνας Μεταξάς επίσης, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, δήλωσε πως αυτός που δίνει την οριστική απάντηση είναι ο χρόνος και αυτό που προσδιορίζει έναν σωστό επαγγελματία δεν είναι μόνο ένα πράγμα, αλλά πολλά, όπως και σε κάθε δουλειά.

Στο πλευρό της όμως η όμορφη Ζέτα βρίσκει και το "δάσκαλο της", Θοδωρή Αθερίδη που δήλωσε: «Αν η Ζέτα δεν είναι καλή, αισθάνομαι ότι κάτι δεν έκανα καλά. Στον βαθμό που μου αναλογεί βέβαια…Γι’ αυτό το πρόσωπο μόνο αγάπη νιώθω…».

Με τέτοια στήριξη, τι έχει να φοβηθεί η Μακρυπούλια;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr