Ένα love story βγαλμένο από παραμύθι!

«Όταν ένιωσα ότι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, το είπα ανοιχτά», είπε ο τραγουδιστής...

«Mόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω» τραγουδούσε στην πρώτη του μεγάλη επιτυχία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη ότι πλέον μπορεί να αγκαλιάζει και να χαίρεται τον έρωτα του δημόσια με την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια. Έναν έρωτα που απασχολεί εδώ και λίγους μήνες περιοδικά και κανάλια. Και όχι άδικα, αφού η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας show biz. Πλέον οι δυο τους δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται...

O Μιχάλης Χατζηγιάννης με πολύ πάθος και χωρίς ενδοιασμούς μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Όλα 11» για τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του. Την μουσική και φυσικά την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι διάλογοι που ακολούθησαν απολαυστικοί και αποκαλυπτικοί. Ο Θέμος κατάφερε για μία ακόμη φορά να «εξομολογήσει» το παιδί που κρύβει μέσα του ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, θυμίζοντας σε όλους πώς γνωρίσαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Ήταν η φωνή που έντυσε τον απαγορευμένο έρωτα ενός ιερέα με μια κοπέλα στο τηλεοπτικό «Άγγιγμα Ψυχής».



«Ήσουν στην Πάρο και δεν το πήραμε είδηση;»

Από την αρχή της συνέντευξης οι δύο… εξομολογητές Θέμος και Περρής φρόντισαν να εκμαιεύσουν τα βαθύτερα μυστικά του. Η αρχή ενδεικτική: «Τον θυμάσαι τον Μιχάλη;» ρώτησε ο Βαγγέλης τον Θέμο. «Ήταν ένα παιδί μοναχικό. Τον είδα εδώ απέξω και τον ρώτησα: Τι ξέρεις να κάνεις; Έλα μαζί μας μέσα στο στούντιο». Ο Μιχάλης μπήκε και η κουβέντα για τη σχέση της χρονιάς μόλις είχε ξεκινήσει. Ο Θέμος τον... στρίμωξε διακριτικά. Ο διάλογος που ακολούθησε απολαυστικός:

Θέμος: Καλά, όλο το καλοκαίρι ήσουν στην Πάρο και δεν το πήραμε είδηση; Η σχέση σας από την Πάρο ξεκίνησε;

Μιχάλης: Στην Πάρο εξελίχθηκε. Είχε ξεκινήσει πιο νωρίς...

Θέμος: Η πρώτη γνωριμία που έγινε;

Μιχάλης: Στα βραβεία του Mad.

Θέμος: Πήγες στα βραβεία της τρέλας και αποτρελάθηκες. Η Ζέτα ήταν επιεικώς συγκλονιστική.

Μιχάλης: Ε, αυτό είδα και εγώ και συγκλονίστηκα.

Θέμος: Πως κατάφερες και το έκρυψες τόσους μήνες. Δηλαδή πηγαίνατε χεράκι – χεράκι στην Πάρο και δεν σας πήρε κανείς είδηση;

Μιχάλης: Δεν κρύβονται τέτοια πράγματα. Μας είχαν δει.

Στο διάλογο παρενέβη και ο Βαγγέλης Περρής λέγοντας στον τραγουδιστή ότι όλες οι γυναίκες θα ήθελαν δίπλα τους έναν Μιχάλη.

Βαγγέλης: Άρεσε πολύ στις γυναίκες το γεγονός ότι ήσουν διακριτικός. Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν έναν Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλευρό τους.

Θέμος: Ανέβηκες κατακόρυφα και στην εκτίμηση των ανδρών. Αλλά πώς πήρες την απόφαση να δημοσιοποιήσεις τη σχέση σας. Κάποιοι άλλοι θα διάλεγαν το δρόμο της σιωπής.

Μιχάλης: Πήρα την απόφαση γιατί αυτό που ένιωθα ήταν αληθινό. Όταν ένιωσα ότι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε το είπα ανοιχτά.

Βαγγέλης: Μήπως το μετάνιωσες; Ότι δηλαδή εκτέθηκες και δεν έπρεπε;

Μιχάλης: Δεν περιμέναμε να έχει τέτοιο απόηχο. Δεν ήθελα να πάρει το θέμα τέτοια διάσταση γιατί ένιωθα αμήχανα και περίεργα.

Θέμος: Δεν είναι και ότι καλύτερο να σε κυνηγούν παντού οι παπαράτσι.

Μιχάλης: Ναι, είναι πολύ ενοχλητικό.

Θέμος: Η Ζέτα πως νιώθει;

Μιχάλης: Και η Ζέτα είναι της ίδιας λογικής. Δεν θα έκανε κάτι αυθαίρετο.

Θέμος: Αυτή η Ζέτα μας έχει βγάλει την ψυχή. Και ντυμένη με νυφικό να την δούμε θα έλεγε δεν… ξέρω. Είναι πολύ σφήκα!

Ο Μιχάλης υπερασπίστηκε την αγαπημένη του σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί για το ταλέντο στην υποκριτική: «Η Ζέτα είναι σίγουρα ηθοποιός. Πρέπει να αποκαταστήσουμε τα κακώς κείμενα». Η κουβέντα για την πανέμορφη ηθοποιό κράτησε στο μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής και ο παρουσιαστής του «Όλα» δεν… κρατήθηκε και αποκάλυψε στον Μιχάλη το μεγάλο μυστικό: «Με πήρε τηλέφωνο η Ζέτα και μου είπε: Μην ξεκατινιαστείτε γιατί περισσότερες πιθανότητες έχεις να δεις στην εκπομπή σου τον Καραμανλή παρά εμένα». Ο Βαγγέλης Περρής στη συνέχεια είπε ότι ο κόσμος έχει βρει στο συγκεκριμένο love story ένα παραμύθι: «Εσύ είσαι ένας ευγενικός καλλιτέχνης και η Ζέτα είναι η πριγκίπισσα. Ένα παραμύθι με ωραία μουσική υπόκρουση».

«Ζούμε στο ίδιο σπίτι και όλα είναι καλά»

Ο Θέμος συνέχισε το… στενό μαρκάρισμα στον Μιχάλη και ένας νέος γύρος ερωτήσεων ξεκινούσε.

Θέμος: Σε τι φάση είστε με τη Ζέτα; Ελεύθερης συμβίωσης ή ζει ο καθένας σπίτι του;

Μιχάλης: Υπάρχει πιο στενή επαφή μεταξύ μας. Ζούμε μαζί στο ίδιο σπίτι και όλα είναι καλά.

Θέμος: Θες παδιά;

Μιχάλης: Ορίστε; Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι (μετά από παύση και αμηχανία).

Θέμος: Μου είπε να σε ρωτήσω (γέλια). Αλήθεια τι ξύπνησε μέσα σου με την Ζέτα;


Μιχάλης: Όταν είσαι αρνητικός σε κάποια πράγματα όπως είναι η δέσμευση πάντα υπάρχει ένας άνθρωπος που σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης και σου μεταδίδει άλλα πράγματα. Η έννοιά μου ήταν πάντα η μουσική και όλα τα άλλα ερχόντουσαν σε δεύτερη μοίρα. Τώρα κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Εγώ ζω το σήμερα και το τώρα γιατί για το αύριο και το μεθαύριο ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι.

Θέμος: Πως προφυλάσσει κάποιος μια σχέση που βομβαρδίζεται συνεχώς από τα μέσα;

Μιχάλης: Είναι δύσκολο αλλά όλο αυτό δεν έχει επηρεάσει τη μαγεία της σχέσης μας.

Ο Μιχάλης αποκάλυψε επίσης ότι η Ζέτα είναι το πρώτο κορίτσι που έχει πάει σους γονείς του με σοβαρό σκοπό ενώ θέλοντας να πειράξει τον παρουσιαστή του είπε: «Δεν άφησες τίποτα για να ρωτήσεις τη Ζέτα όταν έρθει στην εκπομπή σου. Τα εξάντλησες όλα επάνω μου».


Η καριέρα, ο Χατζηνάσιος και η σχέση του με τον Νταλάρα


Ο δημοφιλής ερμηνευτής στην τηλεοπτική εξομολόγηση του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην άλλη μεγάλη αγάπη του, τη μουσική. Όπως αποκάλυψε, από δώδεκα ετών γράφτηκε σε ωδείο και έμαθε κιθάρα και πιάνο. Στα 18 του πήρε μέρος στην Eurοvision εκπροσωπώντας την Κύπρο. Όπως λέει, για εκείνον η συμμετοχή του ήταν εθνικό θέμα. Εκείνη την εποχή και ενώ υπηρετούσε στο στρατό γνώρισε τον Γιώργο Χατζηνάσιο με τον οποίο έκανε το «Άγγιγμα Ψυχής» που έγινε μεγάλη επιτυχία. «Όλοι τότε άκουγαν μια φωνή αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από αυτή τη φωνή ήταν ένας 18χρονος», είπε χαρακτηριστικά ο ερμηνευτής.

Ο Μιχάλης έδειξε ότι δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τον βοήθησαν αλλά και τις σημαντικές συνεργασίες που έχει γευθεί μέχρι στιγμής στην καριέρα του: «Στην οικογένειά μου οφείλω πολλά. Οι γονείς μου ήταν πάντα στο πλευρό μου. Επαγγελματικά οφείλω πολλά στον Γιώργο Χατζηνάσιο γιατί μου μετέδωσε έναν τρόπο σκέψης σημαντικό και γιατί πήρε ένα άσημο και απαίδευτο παιδί και του έδειξε τον δρόμο. Επίσης και από τον Γιώργο Νταλάρα πήρα πολλά. Όταν τραγουδήσαμε μαζί στο Μέγαρο Μουσικής ένιωθα σαν ένα παιδί που έβλεπε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό που του συνέβη σε ηλικία 14 ετών: «Τραγουδούσα στην ‘Πράσινη γραμμή’ στην Κύπρο με μια κιθάρα και μου λένε: ‘είναι στο μαγαζί ο Γιώργος Νταλάρας’. Νόμιζα πως θα μου έπεφτε η κιθάρα από τα χέρια. Όταν δε ήρθε και μου μίλησε, όσο πλησίαζε έλεγα μέσα μου, ότι θα ανοίξει η γη και θα με καταπιεί. Τότε μου είπε: ‘Όταν έρθεις στην Αθήνα έλα να με βρεις’». Ο Μιχάλης αναφέρθηκε επίσης και σε συνεργασίες που έχει κάνει με μεγάλους καλλιτέχνες όπως τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Χαρούλα Αλεξίου και τον Πασχάλη Τερζή.

Σε ένα μουσικό flash back ο Μιχάλης είπε ότι το πρώτο τραγούδι με το οποίο έγινε γνωστός είναι το ‘Μόνο στα όνειρα’: «Έτσι άρχισαν οι επιτυχίες τόσο απλά και τόσο εύκολα. Σαν όνειρο. Εξάλλου δεν είχα προβλήματα επιβίωσης. Ήμουν δοσμένος στη μουσική. Έπρεπε να μάθω να επιλέγω τα τραγούδια και τους συνεργάτες. Όλες μου οι μέρες ήταν αφοσιωμένες στη μουσική και εγώ έπρεπε να αποδείξω ότι αξίζω».


«Η μουσική γεννιέται μέσα από τη μελαγχολία και τη θλίψη»


Όσο για το αγαπημένο του τραγούδι το οποίο ερμήνευσε στην εκπομπή παίζοντας πιάνο είναι ‘Ο Βυθός’. «Είναι μαύρο και σκοτεινό τραγούδι, εξάλλου η μουσική γεννιέται μέσα από τη μελαγχολία και τη θλίψη». Η κουβέντα συνεχίστηκε με μία μίνι αναδρομή στην 12ετή πλούσια καριέρα του τραγουδιστή και τις μεγάλες πωλήσεις που σημειώνουν όλα αυτά τα χρόνια τα cd του (κάθε Κυριακή μπορούν να γίνουν δικά σας με το «Πρώτο Θέμα»).


Το κεφάλαιο Κύπρος


Ο Κύπριος τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια: «Γεννήθηκα στις 5 Νοεμβρίου του 1978 στην Κερύνεια. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μια εβδομάδα πριν την εισβολή και ο πατέρας μου πήγε στον πόλεμο. Για ένα διάστημα χάθηκε, υπήρχε μια ασάφεια για το πού βρισκόταν. Πολλοί από αυτούς ήταν αγνοούμενοι, ενώ κάποιοι κρυβόντουσαν. Ο πατέρας μου επέστρεψε λίγους μήνες μετά. Εγώ δεν θυμάμαι πολλά. Η αδερφή μου που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη έχει πιο έντονες μνήμες. Έχω θείους αγνοούμενους και οι περιουσίες των δικών μου είναι σε ξένα χέρια. Πριν από λίγο καιρό έζησα ένα συγκλονιστικό γεγονός με την μητέρα μου. Πήγαμε στο σπίτι της. Οι άνθρωποι που ζουν τώρα εκεί μας έβαλαν μέσα, ήταν πολύ ευγενικοί. Στους τοίχους του σπιτιού υπήρχαν πίνακες ζωγραφικής που είχε φτιάξει η ίδια. Υπήρχαν ακόμα κρεμασμένες και φωτογραφίες από τον γάμο των γονιών μου. Η μάνα μου έμεινε άφωνη για πολύ ώρα. Είχε συγκλονιστεί και φυσικά δεν ξαναπήγε εκεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr