"Dancing" με την κριτική επιτροπή!

Τέρμα τα ψέματα… το «Dancing with the Stars 2» ξεκινάει και μέσα στις προετοιμασίες περιλαμβάνεται και το trailer του show...

Τέρμα τα ψέματα… το «Dancing with the Stars 2» ξεκινάει και μέσα στις προετοιμασίες του σταθμού, περιλαμβάνεται και το trailer του show.Τα πρώτα είκοσι δευτερόλεπτα από το trailer του «Dancing 2» ήδη κυκλοφορούν… έπεται όμως και συνέχεια!

Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος, Φωκάς Ευαγγελινός και η καινούργια της κριτικής επιτροπής, Έρρικα Πρεζεράκου, αφήνουν τις καρέκλες και το ρίχνουν κι αυτοί στο χορό, δίνοντας έτσι στους διαγωνιζόμενους το καλό παράδειγμα.

Ο ιός «DWTS2», τους χτύπησε και όλοι αρρώστησαν! Αυτό είναι το concept, σύμφωνα με την «Espresso». Μόνο που οι «ασθενείς» δεν μένουν στο κρεβάτι, αλλά το ρίχνουν στο χορό… πριν από τους stars.

Τα γυρίσματα του -αναμφισβήτητα- έξυπνου trailer έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο και ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Τις επόμενες λοιπόν μέρες, θα ξεκινήσει να προβάλλεται ολόκληρο το trailer του δεύτερου κύκλου του «Dancing» και αναμένεται να προκαλέσει πολλά σχόλια! Προς το παρόν, ας αρκεστούμε στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr