Η Ελένη τώρα ανακαλύπτει τα ταλέντα του πρώην άνδρα της!

«Αν είναι αυτός, τότε εγώ πού ήμουν τόσα χρόνια; Εγώ γιατί δεν τα είχα ζήσει αυτά;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια

Τα κρυφά ταλέντα του πρώην συζύγου της ανακαλύπτει ένα – ένα η Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το χορευτικό του Γιάννη Λάτσιου στο τρέιλερ του «Dancing With The Stars».

Η ωραία Ελένη λοιπόν δήλωσε έκπληκτη από το αποτέλεσμα που είδε στην τηλεόραση.



«Μήπως είδατε το τρέιλερ του Dancing; Παιδιά, ειλικρινά στην αρχή έμεινα. Μετά, σκέφτηκα ‘μπράβο στο μοντέρ που το έκανε αυτό’. Γιατί λέω ‘αν κατάφερε όλα αυτά να τα μάθει ο Γιάννης μέσα σε ένα χρόνο’…» είπε στους συνεργάτες της και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι το τρέιλερ τους είναι πολύ πετυχημένο! … Εγώ τώρα κατάλαβα γιατί ο γιος μου έχει ταλέντο στο χορό. Κι έλεγα; ‘από πού πήρε αυτό το παιδί;’ Γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ πολύ χορευταρού, ο Γιάννης δεν το έχει καθόλου….».

Η Ελένη συνέχισε το παραλήρημα για το χορευτικό του πρώην της λέγοντας: «Μα, βλέπεις τον Γιάννη να χορεύει έτσι και λες: ‘Ναι, αυτός είναι; Αν είναι αυτός, τότε εγώ πού ήμουν τόσα χρόνια; Εγώ γιατί δεν τα είχα ζήσει αυτά; Ένα πάρτι, ένα γάμο, ένα πανηγύρι… Γιατί εγώ δεν τα έζησα;». Ποτέ δεν είναι αργά λέμε εμείς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr