Μελέτη - Ολζιέρσκυ: Θα τους ξαναδούμε μαζί;

Μελέτη - Ολζιέρσκυ: Θα τους ξαναδούμε μαζί;

Mπορεί η σχέση της Ελεονώρας Μελέτη και του Γιάννη Ολζιέρσκυ να αποτελεί πλέον παρελθόν και η παρουσιάστρια να έχει...

Μελέτη - Ολζιέρσκυ: Θα τους ξαναδούμε μαζί;
Mπορεί η σχέση της Ελεονώρας Μελέτη και του Γιάννη Ολζιέρσκυ να αποτελεί πλέον παρελθόν και η παρουσιάστρια να έχει μετακομίσει στο σπίτι των γονιών της, στη Σαρωνίδα, παρόλα αυτά «τα περισσότερά της πράγματα είναι στην Κηφισιά», όπως λέει στο περιοδικό «ΟΚ» στενός της φίλος. «Αν πάει κανείς στο σπίτι θα νομίζει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, σαν η ίδια να μην είναι ακόμη έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της».

Οι φίλοι του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού λένε πως η σχέση αυτή δεν έχει τελειώσει έτσι απλά, καθώς υπάρχουν ακόμη βαθιά συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε, τρία χρονιά δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα!  

Κλείσιμο
«Δεν αποκλείεται να δούμε την Ελεονώρα και τοΓιάννη ξανά μαζί σύντομα.», λέει άνθρωπος έζησε από κοντά το χωρισμό τους και συνεχίζει… «Κατ' αρχάς, μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να τηλεφωνιούνται καθημερινά και έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. Η Ελεονώρα δεν κρύβει ότι έχει κλάψει και έχει πονέσει πάρα πολύ, καθώς πίστευε ότι με τον Γιάννη θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής της. Μέχρι το Δεκέμβριο δεν σταματούσε να λέει πόσο ερωτευμένη ένιωθε με τον σύντροφό της και ήθελε να κάνει παιδιά μαζί του. Ο γάμος δεν ήταν κάτι που την ενδιέφερε και το είχε δηλώσει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης