Μακρυπούλια: Μια σχέση πρέπει να δηλώνεται από τον άντρα

Μακρυπούλια: Μια σχέση πρέπει να δηλώνεται από τον άντρα

Τι κι αν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσπαθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στη σχέση τους…

Ο Λ. Xάμιλτον μιλάει στο C+S
Μακρυπούλια: Μια σχέση πρέπει να δηλώνεται από τον άντρα
Τι κι αν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσπαθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στη σχέση τους… οι δυο τους συζητιούνται όσο κανένα άλλο ζευγάρι της showbiz!
 
Πρώτος, ο γνωστός τραγουδιστής, παραδέχτηκε πριν από λίγο καιρό τον έρωτά του για την αγαπημένη του Ζέτα και με τη σειρά της η Ζέτα δήλωσε ότι «ναι» είναι με το Μιχάλη και περνά μια ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.
 
Κλείσιμο
Σε συνέντευξή της, στο περιοδικό “InStyle”, η παρουσιάστρια του “Dancing with the stars” παραδέχτηκε πως χάρηκε όταν ο αγαπημένος της, μίλησε δημόσια για τη σχέση τους. “Κι εμένα μου άρεσε γιατί όντως είναι δουλειά του άντρα. Το έκανε και χάρηκα γιατί για 'μένα μια σχέση πρέπει να δηλώνεται από τον άντρα”, είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα
 
Παράλληλα, όπως είπε δεν ήθελε να το κρατήσει κρυφό, αλλά ζητούσε λίγο χρόνο για να πάει καλά η σχέση τους. “Δεν είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό για πάντα βέβαια, αλλά ήθελα το χρόνο μου. Από τη στιγμή που έχω αρχίσει και ζω κανονικά τη σχέση μου και τη ζωή μου –γιατί παλιότερα τη ζούσα στο σπίτι– αισθάνομαι ότι έπρεπε κάποια στιγμή να βγει και προς τα έξω. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει, αλλά τώρα πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και πάλι. Ωραία, είμαστε μαζί, όλα καλά, ευχαριστούμε πολύ”, συμπλήρωσε.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης