Η Μενεγάκη ψηφίζει Άνδρο!

Η Μενεγάκη ψηφίζει Άνδρο!

Άνδρο θέλει ο Ματέο, Άνδρο και η Ελένη! Ό,τι θέλει ο Ματέο! Οι τελευταίες μάλιστα φήμες μιλούν για το αρχοντικό που αγόρασε στο νησί...

Η Μενεγάκη ψηφίζει Άνδρο!
Άνδρο θέλει ο Ματέο, Άνδρο και η Ελένη! Ό,τι θέλει ο Ματέο!

Οι τελευταίες μάλιστα φήμες μιλούν για το αρχοντικό που αγόρασε στο νησί η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τις επενδύσεις της στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του καλού της.

Κλείσιμο
“Ακούμε εδώ και πολύ καιρό ότι η Ελένη έχει αγοράσει ένα παλιό αρχοντικό στο δρόμο προς τη Χώρα. Μάλιστα, κάποιοι δίνουν και την πληροφορία ότι πρόκειται για ένα αρχοντικό που βρίσκεται στην είσοδο της Χώρας. Κανένας από τους κατοίκους του νησιού δεν κατάφερε να το επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα. Άλλωστε, δεν θα το μαθαίναμε; Αν είχε κάνει η Μενεγάκη μια τέτοια αγορά δεν θα το ήξεραν στο υποθηκοφυλακείο του νησιού; Ε, εκεί δεν ξέρουν κάτι τέτοιο!”, αναφέρει πηγή στο περιοδικό “People”.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος άνθρωπος δήλωσε πως η Ελένη έχει πολλά πράγματα στο μυαλό της, αλλά δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια επένδυση στις εγκαταστάσεις του Μάκη Παντζόπουλου. “Οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει εκεί κατά καιρούς ισχυρίζονται ότι δεν έχει γίνει μέτοχος της επιχείρησης η Ελένη”, είπε και συμπλήρωσε: “Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Παντζόπουλος θέλει να επεκτείνει το συγκρότημα και έχει ήδη πάρει άδεια γι' αυτό, αλλά εκείνη δεν έχει ανάμειξη στη δική του επιχείρηση και τη βελτίωσή της”.

Εντωμεταξύ, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο η Ελένη παρέα με το Ματέο απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην αγαπημένη τους Άνδρο. «Ντύνεται απλά και χαιρετάει όποιον της μιλάει», αποκαλύπτει για την ξανθιά παρουσιάστρια κάτοικος της Άνδρου.

Το ζευγάρι έχει αδυναμία στο φρέσκο ψάρι και στις βόλτες στο Μπατσί, ενώ αποφεύγουν το night life και τα μπαράκια.

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης