Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν χωρίζω!

Όχι μόνο δεν χωρίζει αλλά θέλει και δεύτερο παιδί από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη

Η λαμπερή παρουσιάστρια του «Μες τη καλή χαρά» Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και αποκάλυψε πολλά πράγματα για τον εαυτό της, -όπως το ποια ήταν η φήμη που την ενόχλησε περισσότερο και πως αντέδρασε- το «Dancing With the Stars», αλλά έδωσε και την δική της γνώμη όσον αφορά το μπότοξ.

Ενοχλημένη δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου όταν βγήκαν φήμες σε γνωστό περιοδικό που την ήθελαν να χωρίζει με τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, όταν ήταν ήδη παντρεμένοι και είχαν παιδί. «Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να διαψευστεί, στεναχωρήθηκα. Εκείνον δεν τον πείραξε αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν να πηγαίνω 10 χρόνια μπροστά και να βλέπω το παιδί μου στο σχολείο και να βγαίνει κάτι τέτοιο στα περιοδικά. Όταν βγαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να το σταματάς για να δείχνεις κι εσύ ποια είναι τα όριά σου».

Αν και έχει ήδη ένα παιδί με τον αγαπημένο της σύζυγο, τον μικρό Φίλιππο, η όμορφη μαμά Σίσσυ δεν έκρυψε ότι θα επιθυμούσε να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδάκι, ενώ αποκάλυψε ότι το συζητάνε αρκετά τον τελευταίο καιρό και όπως λέει χαρακτηριστικά: «…ευχόμαστε να μας δώσει αυτό το δώρο ο Θεός».

Το «Dancing With the Stars» δεν είναι κάτι που δελεάζει τη παρουσιάστρια αφού θεωρεί ότι εκτός από ταλέντο χρειάζεται και αρκετή τόλμη, κάτι που όπως λέει δεν έχει: «Δεν τραγουδάω, δεν κάνω ακροβατικά. Είμαι απλή ταπεινή παρουσιάστρια. Δεν θα το έκανα, γιατί δεν είμαι τόσο τολμηρή. Γενικά μου αρέσει να πηγαίνω εκ τους ασφαλούς. Αυτά τα φοβάμαι. Βέβαια, επίσημα δεν μου έχει γίνει πρόταση».

Τέλος, μίλησε για το μπότοξ και τις πλαστικές επεμβάσεις λέγοντας πως το μόνο που ίσως σκεφτόταν να κάνει, θα ήταν πλαστική στήθους, αλλά μόνο σε περίπτωση που ο Θεός δεν ήταν τόσο γενναιόδωρος μαζί της. Τα τατουάζ από την άλλη μεριά, όπως εκμυστηρεύθηκε στην Χριστίνα Λαμπίρη είναι όλα άκρως προσωπικά και «είναι κάποια σημαντικά πράγματα στη ζωή μου που ήθελα να αποτυπώσω στο σώμα μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr