Μιχάλης - Ζέτα: Τρυφερό τριήμερο στην Κύπρο!

Μιχάλης - Ζέτα: Τρυφερό τριήμερο στην Κύπρο!

Ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης τους βρίσκονται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα...

Μιχάλης - Ζέτα: Τρυφερό τριήμερο στην Κύπρο!
Ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης τους βρίσκονται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με το στενό τους οικογενειακό περιβάλλον. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην πατρίδα του τραγουδιστή, στην Κύπρο.

Κλείσιμο


Ο Μιχάλης, σύμφωνα με το "HELLO!", έφτασε στην Λευκωσία νωρίτερα, αφού το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαρτίου είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στην πόλη. Δύο μέρες μετά, το μεσημέρι του Σαββάτου, έφθασε και η αγαπημένη του Ζέτα.



Η Ζέτα και ο Μιχάλης κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Μεγαλόνησο απέφυγαν τις πολλές εμφανίσεις, προτιμώντας να παραμείνουν στο πατρικό σπίτι του τραγουδιστή. Οι γονείς του μάλιστα είχαν ετοιμάσει ολόκληρο γλέντι με ψητά και παραδοσιακές κυπριακές λιχουδιές.


Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ζέτα επέστρεψε στην Αθήνα, αφού το ίδιο βράδυ έπρεπε να βρίσκεται στο Μικρό Παλλάς για την παράσταση «Τυφλοσούρτης», όπου πρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ λίγες ώρες μετά επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Μιχάλης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης