Το μήνυμα της Μενεγάκη στο Λιάγκα...

Το μήνυμα της Μενεγάκη στο Λιάγκα...

Σχολιάζοντας όπως κάθε μέρα την εγχώρια και όχι μόνο showbiz, η Ελένη Μενεγάκη και το πάνελ της στάθηκαν σε μία συνέντευξη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη στο Λιάγκα...
Σχολιάζοντας όπως κάθε μέρα την εγχώρια και όχι μόνο showbiz, η Ελένη Μενεγάκη και το πάνελ της στάθηκαν σε μία συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της οποίας η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως φοβάται πως σε περίπτωση που ο Γιώργος Λιάγκας μείνει μαζί της κατά τη διάρκεια του τοκετού, εκείνος μπορεί και να λιποθυμήσει.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, άρχισε οn air τα πειράγματα στο Γιώργο Λιάγκα, σε σχέση με την περιβόητη πια Λιαγκοδίαιτα. "Φοβάμαι πως αν ο Γιώργος κάνει αυτή τη δίαιτα που διαβάζω παντού, στο τέλος θα πεθάνει από... ασιτία" , είπε η Ελένη. Δεν το άφησε όμως μόνο εκεί, αφού συνέχισε:  "Ρε συμμαθητή μου, ακούω κατά καιρούς τις δηλώσεις σου και ρίχνω κάτι γέλια! Μα είναι δυνατόν! Ρε Γιώργο μου, πώς να φανούν τα πέντε κιλά όταν είσαι 110 και χάσεις πέντε; Πως θα το καταλάβουμε; Θεωρώ ότι σου κάνουν πλάκα όταν σου λένε ότι έχεις αδυνατίσει και είσαι άλλος άνθρωπος. Άμα είσαι 1.90 και είσαι 110 κιλά, για να δω διαφορά θα πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 20 κιλά"!

Κλείσιμο
Η Ελένη «έκλεισε» συμβουλεύοντας το Γιώργο να μην αγχώνεται και τώρα που και η Φαίη είναι έγκυος και τρώνε διάφορα στο σπίτι, να τρώει κι εκείνος ό,τι θέλει και δεν πειράζει κάνει αργότερα δίαιτα, μαζί με την Φαίη !
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης