Survivor: Ο πατέρας του James Καφετζή απαντά για τον Αλέξη Παππά - «Τον ζηλεύει γι' αυτό τον κυνηγάει»

Survivor: Ο πατέρας του James Καφετζή απαντά για τον Αλέξη Παππά - «Τον ζηλεύει γι' αυτό τον κυνηγάει»

Ο ηθοποιός φαίνεται σαν να έχει εμμονή με τον νεαρό παίκτη  

alex_jaimes
Ο James Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς είναι δυο από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού Survivor. Ο ηθοποιός φαίνεται σαν να έχει εμμονή με τον νεαρό παίκτη και έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν θα ηρεμήσει εάν δεν τον διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Θέση για όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στους δύο, πήρε για πρώτη φορά ο πατέρας του James Καφετζή, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Μια χαρά είναι ο James. Αν δεν τον φάει ο Παππάς, θα είναι μια χαρά. Ο Παππάς τον ζηλεύει, είναι πιο έξυπνος ο μικρός και τον ζηλεύει. Είναι δυνατόν να φοβάται ο James τον Παππά; Εδώ δε φοβήθηκε 20 μέρες στον Ατλαντικό, θα φοβηθεί τώρα τον Παππά;

O James έχει σπουδάσει φαρμακευτική-χημεία στην Αγγλία. Πήγε στο Survivor, επειδή εγώ ήμουν βατραχάνθρωπος στον στρατό. Και επειδή τον κυνηγούσα, πήγε για να αποδείξει σε μένα ότι είναι και αυτός δυνατός. Ο Τριαντάφυλλος ο Ροδίτης είναι ένα καλό παιδί αλλά παρασύρεται από τον Παππά. Αυτό είναι όλο. Αν ταιριάζουν με τον James μετά το παιχνίδι θα κάνουν παρέα είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Τζέιμς» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του James Καφετζή.

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cat8kvps0fd5-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στο Λονδίνο - Εκκενώθηκε σταθμός τρένου

Θρίλερ με υποβρύχιο στην Ινδονησία: Αναζητούνται 53 μέλη του πληρώματος - Έκκληση για βοήθεια σε Αυστραλία και Σιγκαπούρη

Γερμανία: Εκτόξευση των Πρασίνων με το τέλος της εποχής Μέρκελ - Επτά μονάδες μπροστά οι Gruenen

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης