Wesud: Ένα νέο Deli - Pastry shop ανοίγει τις πόρτες του στα Νότια Προάστια

Στο Wesud θα ανακαλύψετε Healthy επιλογές, όπως energy balls, acai αλλά κ μεγάλη ποικιλία σε smoothie, Specialty coffee, Νεοΰρκεζικο brunch , high end γλυκά που μπορεί κάποιος να βρει σε μια boutique στους δρόμους του Παρισιού

Ένα νέο Deli - Pastry shop ανοίγει τις πόρτες του στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στην καρδιά της Βούλας. Και το όνομα αυτού “ Wesud”, ένας νεολογισμός που γεννήθηκε από τον συνδυασμό του We και του Sud, σε ελεύθερη μετάφραση “Εμείς στον Νότο”, και που ταυτόχρονα γεννάει και ποικίλα ηχητικά λογοπαίγνια όπως το “ Εμείς θα έπρεπε”.

Στο Wesud θα ανακαλύψετε Healthy επιλογές, όπως energy balls, acai αλλά κ μεγάλη ποικιλία σε smoothie, Specialty coffee, Νεοΰρκεζικο brunch , high end γλυκά που μπορεί κάποιος να βρει σε μια boutique στους δρόμους του Παρισιού, αλλά κ πάνω από 1000 ετικέτες σε κρασί, καθώς και ψαγμένα αλλαντικά κ deli προϊόντα που μπορείτε να τα απολαύσετε σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο.

Όλα τα παραπάνω έχουν την αφετηρία τους σε μια ανήσυχη παρέα , που απαρτίζεται από τρία πρόσωπα τον Φίλιππο Λέανδρο και τον Γιώργο Παπαγεωργίου ,Έλληνες Επιχειρηματίες με δεκαετή παρουσία σε διάφορους τομείς της Ελληνικής αγοράς και τον διακεκριμένο Chef Καλδάνη Ιωάννη, οι οποίοι δημιούργησαν έναν all day χώρο που σίγουρα θα σας ταξιδέψει.

Το Wesud ανέτειλε στην φιλοσοφία της δημιουργίας ενός ευχάριστου περιβάλλοντος που σου δημιουργεί διάχυτα την αίσθηση του «από αλλού φερμένο». Οι πελάτες μας θα μπορούν να γευτούν προϊόντα κ ετικέτες που σπανίζουν, φρεσκοψημένα croissant με γέμιση ala carte και προϊόντα deli , τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να τα πάρουν στον χώρο τους ή να τα απολαύσουν με ένα ποτήρι κρασί στον κήπο μας.

Τα γλυκά μας συναντώνται στα μενού των μεγαλύτερων εστιατορίων ανά τον κόσμο, καθώς ο Ιωάννης Καλδάνης συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα εστιατορίων σε όλο τον κόσμο, όπως την διάσημη Triple Mousse στο Nammos στη Μύκονο & το Dubai, το ρυζόγαλο που σερβίρει στην Βασιλική οικογένεια του Dubai , καθώς και το brunch με γεύσεις από το Sadelle´s στην Νέα Υόρκη .

Την επιμέλεια και την εκπόνηση της κατασκευής του χώρου, ανέλαβε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με την εταιρεία του και τους συνεργάτες της, την 21 Constructions και το αποτέλεσμα ήταν να στηθεί ένας αδιαμφισβήτητα καλαίσθητος κ ιδιαίτερος χώρος . Τις επιλογές πίσω από τις ετικέτες των κρασιών (Γαλλία ,Ιταλία και τον Νέο Κόσμο κα) επιμελήθηκε ο Φίλιππος Λέανδρος λόγω της μεγάλης του αγάπης σε ότι περικλείει το κρασί σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία του στην γευσιγνωσία, ως αποτέλεσμα συναφών σπουδών του στον τομέα της Οινολογίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr