Το "Dancing" θα λειτουργήσει για μένα σαν ψυχοθεραπεία!

Το "Dancing" θα λειτουργήσει για μένα σαν ψυχοθεραπεία!

Λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τα Γιάννη Ολζιέρσκυ και λίγο πριν την πρεμιέρα του “Dancing with the stars”...

Το "Dancing" θα λειτουργήσει για μένα σαν ψυχοθεραπεία!
Λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τα Γιάννη Ολζιέρσκυ και λίγο πριν την πρεμιέρα του “Dancing with the stars” η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη συμμετοχή της στο show, τις πρόβες, αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της.

Όσον αφορά στο χωρισμό της και τα διάφορα δημοσιεύματα, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε ως εξής: “Το δικό μου θέμα το ξέρω εγώ καλύτερα από τον οποιονδήποτε και δεν θα ήθελα να με απασχολεί το τι λένε οι άλλοι γι' αυτό. Είναι ένα θέμα που με πονάει πολύ, είναι ακόμα νωπό και δίνω στον εαυτό μου όσο χρόνο χρειάζεται για να αφομοιώσει σιγά σιγά και με την ησυχία του τα νέα δεδομένα”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town”
 
Κλείσιμο
Η Ελεονώρα εμμένει στην αρχική της θέση και δεν αποκαλύπτει τους λόγους του χωρισμού. Ωστόσο, παραδέχεται: “Όσο πιο μεγάλο είναι το δέσιμο, τόσο πιο σκληρός είναι ο χωρισμός”.




Για το ενδεχόμενο να ξαναερωτευτεί, η ίδια εξομολογήθηκε: “Όταν έχεις ερωτευτεί δυνατά, σου φαίνεται δύσκολο να ερωτευτείς με τον ίδιο τρόπο, αλλά δεν είναι αδύνατο. Σαφώς και θα ήθελα να ερωτευτώ. Δεν είμαι πολύ μικρή για να μείνω μόνη μου; Είμαι μόλις 32”.

Μιλώντας, για τις πρόβες της στο “Dancing with the stars”, η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» δήλωσε το εξής: “Με πετυχαίνεις σε μια φάση που είμαι έτοιμη να καταρρεύσω. Είμαι άνθρωπος που πεισμώνει, αλλά και απογοητεύεται. Τώρα λέω “Χριστέ μου, θα βγω και θα γίνω ρεζίλι!”. Πρώτη φορά πιάνω τον εαυτό μου να μην έχει αυτοπεποίθηση”.



Στην ερώτηση αν είναι ανταγωνιστική, η Ελεονώρα απαντά: “Ανταγωνιστική είμαι σε υγιές επίπεδο. Θα σου έλεγα ότι είμαι ανταγωνιστική με τον εαυτό μου, όχι με τους άλλους. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι καλύτερος από εμένα”, είπε και πρόσθεσε πως το παιχνίδι θα την κάνει να χαρεί και να ξεχαστεί λίγο. “Μου έλειπε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας. Το show θα λειτουργούσε ως ψυχοθεραπεία για εμένα”.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης