Ζέτα Μακρυπούλια: Κάνω ψυχανάλυση εδώ και τέσσερα χρόνια!

Ζέτα Μακρυπούλια: Κάνω ψυχανάλυση εδώ και τέσσερα χρόνια!

Για το βάρος της, τη διατροφή που ακολουθεί, τις διατροφικές ατασθαλίες που κάνει με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και την ψυχανάλυση...

Ζέτα Μακρυπούλια: Κάνω ψυχανάλυση εδώ και τέσσερα χρόνια!
Για το βάρος της, τη διατροφή που ακολουθεί, τις διατροφικές ατασθαλίες που κάνει με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και την ψυχανάλυση μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο περιοδικό «People».
 
Πριν από λίγο καιρό, όπως η ίδια λέει, είχε χάσει πολύ βάρος και όπως αποκάλυψε είχε φθάσει σε σημείο να δει τον εαυτό της στο σινεμά για να καταλάβει πόσο είχε αλλάξει. “Το καλό είναι πως κράτησα τη διατροφή έναν ολόκληρο χρόνο και φαίνεται πως ο μεταβολισμός μου άλλαξε, γιατί αν και έκανα χοντρές γουρουνιές τελευταία, δεν νιώθω να ξεφεύγω”, είπε και πρόσθεσε: “Πέρσι, μόλις χαλάρωσα λίγο, έχασα 12 κιλά. Μπορούσα να τρώω τις ώρες που έπρεπε και τις σωστές τροφές και όχι ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Δεν έτρωγα από άγχος και νεύρα”.
 
Κλείσιμο
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε τα κιλά της: “Είμαι 54 κιλά, τώρα όμως έχω πάρει 2-3 κιλά, αλλά είναι μέσα στο πλαίσιο, γιατί είχα χάσει πολύ βάρος και το κατάλαβα όταν είδα την πρεμιέρα της ταινίας “Ζητείται ψεύτης”. Με είδα σε κάποια κοντινά πλάνα και τρόμαξα, γιατί είχαν μπει μέσα τα μάγουλά μου και πετούσαν τόσο τα μήλα, λες και είχα κάνει σιλικόνη. Όταν το είδα είπα: “Θεέ μου, δεν είμαι εγώ αυτή”. Δεν το έβλεπα πριν”.
 
Παράλληλα, η Ζέτα μίλησε για την ψυχανάλυση και ανέφερε πως αν και κάνει τέσσερα χρόνια, τώρα άρχισε να κάνει ουσιαστική δουλειά. “Ενώ κάνω τέσσερα χρόνια ψυχανάλυση, τώρα έχω αρχίσει να κάνω στην ουσία δουλειά. Υπάρχουν πολλά που βγαίνουν από τη συζήτηση που κάνεις, αλλά δεν θέλεις να τα ακούσεις".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης