Μία «περίεργη» ανάρτηση στο Instagram έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο πρώην παίκτης τουSurvivor δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία της Ανθής Σαλαγκούδηκαι έγραψε στη λεζάντα μερικούς στίχους από ένα τραγούδι της Madonna.
Οι στίχοι αφήνουν να εννοηθεί πως ο Περικλής Κονδυλάτος... καταριέται την ώρα που γνώρισε την πρώην συμπαίκτρια του.
«Είχες μερικά μυστικά που ποτέ δεν μου είχες πει. Τώρα όλοι μιλούν και είμαι ο τελευταίος που ξέρω. Καταριέμαι τη ημέρα που σε γνώρισα. Η μνήμη με στοιχειώνει. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω», έγραψε στα αγγλικά ο Περικλής Κονδυλάτος.
Να υπενθυμίσουμε πως η φιλία του σχεδιαστή κοσμημάτων και της δημοσιογράφου είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά την αποχώρηση τους, από το Survivor. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο από το Instagram του Περικλή Κονδυλάτου:
Η Κωτσόβολος επενδύει σε καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία, εστιάζοντας στη δημιουργία μιας μελλοντικά έτοιμης επιχείρησης που μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις
Στη σύγχρονη εποχή της ψηφιοποίησης, η μετατροπή των κτιρίων σε "έξυπνα" και ενεργειακά αποδοτικά δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη. H Schneider Electric θέτει στην πράξη αυτού του είδους τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό