Σάρωσε σε τηλεθέαση το Dancing With The Stars 2

Η λαμπερή πρεμιέρα έκανε μέσο όρο 42%

«Εσκισε» σε τηλεθέαση η λαμπερή πρεμιέρα του Dancing With The Stars 2. Κατά μέσο όρο έκανε σχεδόν 42%, ενώ υπήρχε τέταρτο (23:15 με 23:30) που άγγιξε το 53%.

Το απαστράπτον φόρεμα που επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια για το πρώτο επεισόδιο του Dancing With The Stars 2 μας προϊδέασε εξ αρχής για τη βραδιά που θα ακολουθούσε. Η παρουσιάστρια ήταν η πρώτη που έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς για πολλοστή φορά ήταν dressed to kill: ήτοι απλώς πανέμορφη.

Και οι διαγωνιζόμενες ωστόσο δεν πήγαν πίσω. Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν η πλέον καυτή εμφάνιση της βραδιάς, με τη Νάντια Μπουλέ να τη συναγωνίζεται στα ίσια… Την απόπειρά της να χορέψει έκανε και η Μαριέτα Χρουσαλά και για εμψύχωση είχε πάρει μαζί της στο κοινό τόσο τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, όσο και τη μαμά του συζύγου κυρία Μαριγώ Πατίτσα. Υπέροχη στα κόκκινα και η Ελεονώρα Μελέτη, ξεχωριστές όπως πάντα η Νατάσα Καλογρίδη και η Ναταλία Δραγούμη, απολαυστική η Νίκη Ξάνθου, ενώ πιο… ντροπαλή εμφανίστηκε η Μαρία Τσουρή.
 
Από τους άντρες την παράσταση έκλεψε, ποιος άλλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς! Χόρεψε τανγκό και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, βγάζοντας τον καλύτερό του εαυτό. Κατά τα λοιπά ο Γιώργος Χρανιώτης «έσκισε», ο Κώστας Μαρτάκης και ο Αργύρης Αγγέλου ήταν πολύ καλοί, ενώ σε κόντρα ρόλους είδαμε τους Γιώργο Γερολυμάτο και Νάσο Γαλακτερό.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Χρανιώτης, Μπουλέ και Μελέτη, ενώ την τελευταία η Μαρία Τσουρή.
Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας δεν υπήρξε καμία αποχώρηση, καθώς χθες μόνο γνωρίσαμε τα ζευγάρια και η διαδικασία της αποχώρησης θα ξεκινήσει από τις 27 Μαρτίου και μετά.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr