Τροχαίο ατύχημα για Ζέτα - Μιχάλη;

Τροχαίο ατύχημα για Ζέτα - Μιχάλη;

Μπορεί στην πρεμιέρα του «Dancing with the Stars 2» η Ζέτα Μακρυπούλια να ήταν απαστράπτουσα, παρόλα αυτά, όπως...

Τροχαίο ατύχημα για Ζέτα - Μιχάλη;
Μπορεί στην πρεμιέρα του «Dancing with the Stars 2» η Ζέτα Μακρυπούλια να ήταν απαστράπτουσα, παρόλα αυτά, όπως διαβάζουμε στο «Ciao», λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του show η Ζέτα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πέρασαν δύσκολες στιγμές στην Κύπρο, όπου ταξίδεψαν προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Το ταξίδι αυτό φαίνεται πως τους βγήκε ξινό, αφού ένα ατύχημα που συνέβη στη Ζέτα άλλαξε τα σχέδιά τους. Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του περιοδικού, ο τραγουδιστής ταξίδεψε μόνος μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ μετά τον ακολούθησε η αγαπημένη του Ζέτα.

Κλείσιμο
Όταν η παρουσιάστρια έφτασε στο αεροδρόμιο, ο Μιχάλης την περίμενε εκεί με την καινούργια του Porche Cayenne. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει κάποιες βόλτες για να χαρούν το καινούργιο τους αυτοκίνητο …κατέληξαν όμως στο νοσοκομείο, μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε η Ζέτα.

Ενώ ο Μιχάλης ήταν σταματημένος, ένα ταξί έπεσε πίσω τους με δύναμη με αποτέλεσμα η Ζέτα να χτυπήσει στον αυχένα της, αφού δεν φορούσε ζώνη. Ο τραγουδιστής τη μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και ο γιατρός συνέστησε λίγες ώρες ξεκούρασης.

Τώρα κατά πόσο ισχύει το τροχαίο ατύχημα... μόνο εκείνοι το ξέρουν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης