Ελένη - Ματέο: Ρομαντικό τριήμερο στην Άχλα!

Μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη φασαρία της πόλης, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος...

Μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη φασαρία της πόλης, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος πέρασαν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στην Άνδρο. Ερωτευμένοι και απομονωμένοι οι δυο τους χαλάρωσαν και ήρθαν πιο κοντά στη φύση.Ο φωτογραφικός φακός του “OK!” όμως ήταν «παρών» στο ρομαντιοκό weekend του ζευγαριού.





Ο 41χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν ήδη στο νησί των Κυκλάδων πριν από εκείνη, προκειμένου να επιβλέπει τις τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται στις μονοκατοικίες που χτίζει στην περιοχή Άχλα. Μαζί του ήταν και ο 8χρονος γιος της Ελένης, Άγγελος.

Όσο για την παρουσιάστρια, αναχώρησε από το λιμάνι της Ραφήνας στις έξι το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαρτίου μαζί με την 6χρονη κόρη της Λάουρα.

Το ζευγάρι κατάφερε να απομονωθεί για λίγο και επέλεξε να μην κάνει κοινές εμφανίσεις στο νησί. Οι δυο τους περπατούσαν αγκαλιασμένοι στις εγκαταστάσεις του γνωστού επιχειρηματία και προσπάθησαν να απολαύσουν τη φύση, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.



Ο φακός απαθανάτισε την Ελένη, να βγαίνει από το σπίτι στον προαύλιο χώρο για να εφοδιαστεί λαχανικά και άλλα απαραίτητα υλικά από έναν αποθηκευτικό χώρο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr