"Δε ζηλεύω που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή του Dancing"

Μπορεί να περιμέναμε να τη δούμε στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the Stars», τη θέση της όμως πήρε η Έρρικα Πρεζεράκου...

Μπορεί να περιμέναμε να τη δούμε στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the Stars», τη θέση της όμως πήρε η Έρρικα Πρεζεράκου. Ο λόγος για τη Γκαλένα Βελίκοβα που λέει: «Καθόλου δεν ζηλεύω που δεν είμαι στην κριτική επιτροπή. Είμαι κριτής χορού αναγνωρισμένη διεθνώς».

Πως απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν την Πρεζεράκου να της «έφαγε» τη θέση; «Σας είπα. Ούτως ή άλλως παραμένω κριτής». «Μέχρι στιγμής μου άρεσαν ο Αργύρης Αγγέλου και η Ελεονώρα Μελέτη» λέει στο περιοδικό «EΓΩ Weekly» η Γκαλένα.



Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει ότι είναι παντρεμένη εδώ και έντεκα χρόνια με Έλληνα, ο οποίος ασχολείται με επιχειρήσεις. Όσο για το πώς καταφέρνουν να κρατάνε το γάμο τους ζωντανό; «Οι εκπλήξεις είναι απαραίτητες. Μόνο έτσι κρατιέται ζωντανό το ενδιαφέρον σε μια σχέση».

Όσο για την άλλη της μεγάλη αγάπη το χορό; «Είναι η ζωή μου», ξεκαθαρίζει η Γκαλένα ενώ όπως λέει ο μόνος λόγος για τον οποίο θα τα παρατούσε είναι μόνο «αν δεν μου το επέτρεπε η υγεία μου».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr