Πώς απέκτησε η Ζέτα το κορμί-«λαμπάδα»!

Οι συμβουλές της δημοφιλούς ηθοποιού και παρουσιάστριας για ένα αψεγάδιαστο σώμα

Τα μυστικά για ένα υπέροχο σώμα, όπως το δικό της, αποκάλυψε η πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια, μιλώντας στο περιοδικό People.

Μιλώντας για τον τρόπο που έχασε τα περιττά κιλά της -αλήθεια, είχε ποτέ;- η ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός δήλωσε: «Νόμιζα ότι είμαι ένας άνθρωπος που, αν πεινάσει, είναι αδύνατον να μην φάει εκείνη τη στιγμή. Γίνομαι απίστευτα γκρινιάρα, αν νιώσω το αίσθημα της πείνας, μπορεί να τρελαθώ. Έτρωγα λίγο ασυναίσθητα παλιά, λίγο άσχημα, και κάτι ψυχολογικό πήγαινε στραβά».

«Όταν έχασα τα κιλά» συνέχισε, «δεν συνέβη επειδή ήμουν καλύτερα ψυχολογικά, αλλά κάτι έγινε, ένα κλικ στον εγκέφαλο. Ήμουν στα πολύ χαλαρά, τύπου να χάσω τρία, τέσσερα κιλά, επειδή έκανα τότε μια ταινία, και είδα ότι ξαφνικά έγινα στρατιώτης».

«Έτρωγα για ένα χρόνο τα ίδια πράγματα. Το πρωί ένα τοστάκι, μετά μια τονοσαλάτα, ύστερα κανά φρούτο, πάντα κοτόπουλο με ρύζι και μπρόκολο, άντε καμιά φορά και λίγο αρακά για να το σπάσω. Για ένα χρόνο έτρωγα αυτά κάθε μέρα, και μου φάνηκε και πολύ ξεκούραστο. Από αλκοόλ, έπινα λίγο στην αρχή, αλλά μετά δεν ήθελα ούτε αυτό. Μπήκα πολύ στην πρίζα» εξομολογήθηκε η Ζέτα.

Συνεπώς, κορίτσια, τώρα πια ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αν θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς ένα αψεγάδιαστο κορμί...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr