Θρίλερ με το επόμενο live του "Dancing"!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η live μετάδοση  “Dancing with the stars” την Κυριακή, καθώς από αύριο, Πέμπτη, μέχρι και την Κυριακή...

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η live μετάδοση  “Dancing with the stars” την Κυριακή, καθώς από αύριο, Πέμπτη, μέχρι και την Κυριακή, οι εργαζόμενοι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα βρίσκονται σε απεργία.

Η πρώτη σκέψη των ιθυνόντων του Ant1 είναι να βγει μαγνητοσκοπημένο το επεισόδιο της Κυριακής και η ψηφοφορία να κρατήσει όλη την εβδομάδα και να αποχωρήσει το ζευγάρι με τις λιγότερες ψήφους στην αρχή του επόμενου live. Μεγάλη είναι, λοιπόν, η πιθανότητα να γίνει η μαγνητοσκόπηση του show με προσωπικό ασφαλείας το Σάββατο και να παρουσιαστεί σε όλους εμάς την Κυριακή.

Εμπόδια όμως υπάρχουν και στη μαγνητοσκόπηση του show, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της “Πρωινής Μελέτης”, πολλοί από τους διαγωνιζόμενους δεν μπορούν να βρεθούν το Σάββατο στο πλατό, λόγω άλλων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Ο Αργύρης Αγγέλου για παράδειγμα και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν παραστάσεις στο θέατρο και η Μαρία Τσουρή έχει αγώνα πόλο στην Πάτρα.

Όπως και να ‘χει, το σίγουρο είναι ότι live μετάδοση δεν θα υπάρξει! Λίγη υπομονή, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr