Γιατί δεν μεταδόθηκε το "Dancing"; Όλο το παρασκήνιο!

Και ενώ η αρχική σκέψη του Ant1 ήταν να προβληθεί κανονικά μεν, μαγνητοσκοπημένο δε, το «Dancing with the Stars», φαίνεται...

Και ενώ η αρχική σκέψη του Ant1 ήταν να προβληθεί κανονικά μεν, μαγνητοσκοπημένο δε, το «Dancing with the Stars», φαίνεται πως κάπου στην πορεία τα σχέδια του σταθμού άλλαξαν, επιλέγοντας να βάλουν στη θέση του show μια ξένη ταινία. Η Ελεονώρα Μελέτη, παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» και διαγωνιζόμενη του «Dancing» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για το χορευτικό show του καναλιού του Αμαρουσίου.

«Εγώ προσωπικά απεργούσα. Όμως, αυτό που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι έλαβα ένα μήνυμα στην μία και μισή το πρωί, ξημερώματα Παρασκευής, το οποίο έλεγε ότι ακυρώνεται η μαγνητοσκόπηση του Σαββάτου. Επιβεβαίωσα μέσω του Ηλία ότι και εκείνος έχει λάβει ένα αντίστοιχο μήνυμα και την επόμενη μέρα είχα ρεπό. Δεν έμαθα για ποιο λόγο ακυρώθηκε η μαγνητοσκόπηση και τελικά αποφασίστηκε να μην γίνει, γιατί τελικά και λίγο σημασία έχει…», είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Ελεονώρα.

«Από τη στιγμή που βρισκόμασταν εν μέσω απεργίας, θα υπήρχε μερίδα ανθρώπων που δεν θα συμμετείχε στην απεργία, γιατί θα έπρεπε να δουλέψει το Σάββατο το βράδυ, οπότε αναγκαστικά δεν θα είχε το δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμά του στην απεργία. Οπότε ποια η διαφορά από το να μεταδοθεί κανονικά; Καμία διαφορά από το να γίνει κανονικά», κατέληξε λίγο αργότερα.   

Υπομονή λοιπόν μέχρι την επόμενη Κυριακή, που θα ξαναδούμε τα αστέρια του "Dancing" να δοκιμάζουν τις χορευτικές τους ικανότητες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr