Νέος άντρας στη ζωή της Ελ. Μελέτη;

Νέος άντρας στη ζωή της Ελ. Μελέτη;

Νέο κεφάλαιο φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανοίξει η Ελεονώρα Μελέτη μετά το χωρισμό της από το Γιάννη Ολζιέρσκυ...

Νέος άντρας στη ζωή της Ελ. Μελέτη;
Νέο κεφάλαιο φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανοίξει η Ελεονώρα Μελέτη μετά το χωρισμό της από το Γιάννη Ολζιέρσκυ. Εκμεταλλευόμενη την τετραήμερη απεργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η παρουσιάστρια του Star είπε να απολάυσει τον ηλιόλουστο καιρό, απολαμβάνοντας τη βόλτα της με την φίλη της, Πούλια. Ο φακός του «Hello» "συνέλαβε", λοιπόν, την Ελεονώρα να βολτάρει στους δρόμους της Γλυφάδας, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Κλείσιμο


Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας δήλωσαν στο περιοδικό ''ΟΚ!'': ''Έχοντας βάλει οριστικό τέλος στη σχέση της με το Γιάννη, είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά και ήδη υπάρχει ένας νέος άντρας στη ζωή της.'' ''Με τον γοητευτικό επιχειρηματία που την φλερτάρει τον τελευταίο καιρό, έχουν ήδη συναντηθεί 4 φορές''.

Την επόμενη ημέρα μάλιστα, η Ελεονώρα έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα με τον καλό της φίλο, Γιώργο Μελισσανίδη, σε μια μεταξύ τους απόδραση εκτός Αθηνών. Η ίδια, χαριτολογώντας, έγραψε στο twitter της: ''Φάγαμε πολύ, ήπιαμε πολύ, κοιμηθήκαμε πολύ, κάναμε και τη βουτιά μας στα βαθιά! Στη ζωή πρέπει να πάμε χορτάτοι από διασκέδαση, σεξ και φαΐ.''
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης