Ο Αρναούτογλου μιλά για το χωρισμό του με την Μπουλέ!

Για τα όνειρά του, τα νέα επαγγελματικά του βήματα, την περίοδο της απομάκρυνσής του από την τηλεόραση, το βιβλίο που γράφει αλλά...

Για τα όνειρά του, τα νέα επαγγελματικά του βήματα, την περίοδο της απομάκρυνσής του από την τηλεόραση, το βιβλίο που γράφει αλλά και το χωρισμό του με τη Νάντια Μπουλέ μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο περιοδικό “Down Town”.

Απόλυτα ειλικρινής, ο γνωστός παρουσιαστής μιλά για το αν σκέφτεται το τέλος της καριέρας του: "Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει το τέλος. Απλώς δεν μπορώ να σκεφτώ πως το τέλος ήρθε στα 37 μου", λέει, ενώ για την απουσία του από την τηλεόραση, ο Γρηγόρης εξομολογήθηκε πως του έκανε καλό. "Καταλάβαμε και εγώ και ο Πέτρος Μπούτος πως σε εκείνη την χρονική περίοδο δεν είχα τίποτε άλλο να δώσω. Ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω, να ανασυνταχθώ. Και μου έκανε πάρα πολύ καλό. Δεν γουστάρω να δίνω συμβουλές, αλλά θα συνιστούσα σε πολλούς ανθρώπους να κάνουν παύσεις στην καριέρα τους αν τους παίρνει οικονομικά", είπε χαρακτηριστικά.

“Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιον άνθρωπο στη ζωή μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά Γρηγόρης όταν τον ρώτησαν που αφιερώνει το αγαπημένο του τραγούδι και πρόσθεσε πως αυτήν την περίοδο της ζωής του δεν έχει σχέση, αλλά είναι πολύ καλά.



Στην κορυφή της πυραμίδας της ζωής του, όπως παραδέχεται ο ίδιος, βρισκόταν η Νάντια Μπουλέ. Ο παρουσιαστής μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τη σχέση του με την πολυτάλαντη tv persona λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η Νάντια υπήρξε από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Ήταν στην κορυφή της πυραμίδας της δικιάς μου ζωής και με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω αυτό".

Όσο για τη δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, όντως έγινε… αλλά… "Δυστυχώς για κάποιους συγκεκριμένους λόγους δεν ήταν ουσιαστική αυτή η ευκαιρία. Η πικρία που μου μένει από αυτή την ιστορία είναι πως δύο άνθρωποι, που έχουν πολύ δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, δεν τα καταφέρνουν γιατί η ευκαιρία που τους δίνεται λόγω κάποιων συνθηκών δεν είναι ουσιαστική. Από κάθε σχέση διδάσκεσαι…"

Όσον αφορά στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος που ξανασυνεργάζεται με το Mega σε μια εκπομπή, όπου θα βγει με την κάμερα στο δρόμο, όπως είχε κάνει πριν χρόνια.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr