Αντώνης Ρέμος: "Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς"

Μια συνέντευξη – βόμβα έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για όλα αυτά τα δημοσιεύματα που αφορούν...

Μια συνέντευξη – βόμβα έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για όλα αυτά τα δημοσιεύματα που αφορούν και θίγουν τη σεξουαλικότητά του. Τολμηρός βέβαια και ο δημοσιογράφος που τον ρώτησε… ακόμη πιο τολμηρός, όμως, ο Αντώνης που απάντησε.

Όπως είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό “Elle”, ποτέ δε διαφήμισε την σεξουαλικότητα του. «Με το ζόρι gay δε γίνεται κανείς», λέει ο τραγουδιστής και συμπληρώνει... "Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά, ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα τόσο πολύ".

Όσο για το πόσο τον έχει επηρεάσει όλο αυτό ψυχολογικά; "Μέσα σε ένα ενάμιση χρόνο άσπρισαν τα μαλλιά μου. Έχω πληρώσει μεγάλο ψυχολογικό αντίτιμο για την υπομονή που κάνω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Το όλο θέμα, πάντως, έκανε έξαλλο το Γιώργο Λιάγκα που γνωρίζει προσωπικά τον τραγουδιστή και που σχολιάζοντας με το πάνελ του τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρέμος, είπε: "Μην τρελαθούμε! Δεν πρέπει ο κάθε Ρέμος, επειδή υπάρχει μια ηλίθια φήμη, να βγαίνει και να λέει: Δεν είμαι gay!... Και για μένα μπορεί να το πουν, ξέρω γω! Τι να κάνω τώρα; Δεν είναι όλοι gay! Ο άνθρωπος είναι γυναικάς! Τι να λέμε..."

Δείτε πώς το "Πρωινό mou" αναδημοσίευσε τη συνέντευξη και πώς ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε τον Αντώνη Ρέμο:



Μεταξύ όλων των παραπάνω, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε και για την άσχημη εμπειρία του από τον Ηρακλή: “Έχω δεχτεί χιλιάδες απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω απαντήσει. Κάποιοι το έχουν εκλάβει ως αδυναμία. Είναι δύναμη να σε χτυπάνε και να μην απαντάς” και συνέχισε: “Ότιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω”.


 
Μιλώντας για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αντώνης ανέφερε πως πάντα θα υπάρχει ένας άντρας που θα μιλάει για εκείνη. “Είναι πολύ περίεργη η ζωή, γι' αυτό είναι μοναδική. Είναι μαγικό όταν δυο άνθρωποι γίνουν ένας και καταραμένο όταν ο ένας αυτός άνθρωπος ξαναγίνεται δυο. Τώρα που έχει κλείσει τελείως ο κύκλος με την Ζέτα, αφού και οι δυο έχουμε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, κάθομαι και σκέφτομαι όλες τις ευτυχισμένες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε μαζί”.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr