Η Ραμόνα Βλαντή, την οποία αυτή τη σεζόν την βλέπουμε στο Style me Up δεν είπε και τα καλύτερα λόγια για την Μέγκι Ντρίο και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου!
«Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter. Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα».
«Δεν θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά!
Και τόνισε ότι βλέπει GNTM: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δεν βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ».
Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά. Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου»!
«Δεν έχω προσωπικές κόντρες με κανέναν. Οι κόντρες μου είναι για αυτά που φοράνε. Δε θα κρίνω εγώ τα επαγγελματικά τους. Οι παρουσιάστριες στην τηλεόραση δεν είναι καλοντυμένες», κατέληξε!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!