Ζέτα Μακρυπούλια: 'Εχω δεχθεί μείωση μισθού!

Κι αν νομίζατε πως η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ξεφύγει από της κρίσης τα δόντια, κάνετε λάθος. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κι αυτή μείωση μισθού...

Κι αν νομίζατε πως η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ξεφύγει από της κρίσης τα δόντια, κάνετε λάθος. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κι αυτή μείωση μισθού, όπως ο περισσότερος κόσμος. “Έχουν γίνει περικοπές σε πάρα πολύ κόσμο και είναι λογικό στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ανάμεσα σε αυτούς που τους έχουν γίνει περικοπές είμαι και εγώ”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα, ενώ έδωσε και την απάντησή της σε όσους σχολιάζουν τις εμφανίσεις της στο “Dancing”.

“Είναι ένα show και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να βγω με φόρμα. Τα ρούχα δεν είναι δικά μου, τα κοσμήματα δεν είναι δικά μου, μου τα δανείζουν οι εκάστοτε εταιρείες και τις ευχαριστώ πολύ για αυτό”, δήλωσε στην κάμερα του “Star”, ξεκαθαρίζοντας πως κάποια νούμερα και κάποια ποσά που ακούγονται είναι υπερβολικά για εκείνη, αλλά η ίδια δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Όσον αφορά στο Γιάννη Λάτσιο, η Ζέτα δήλωσε: “Πάει πολύ καλά όλο το θέμα και με το Γιάννη Λάτσιο και με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή. Είναι τρεις ώρες live πρόγραμμα και είναι λογικό να υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να ιντριγκάρουν τους άλλους”.

Για τη σύγκριση του “Dancing” με το “Dancing Daily” της Ευγενίας Μανωλίδου, η Ζέτα αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε συσχέτιση, λέγοντας: "Είναι άδικο για την Ευγενία να την συγκρίνετε με το Dancing. Το ένα είναι καθημερινό και απογευματινό πρόγραμμα, ενώ το άλλο είναι εβδομαδιαίο και εντελώς διαφορετικό."

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr