Ο Γαλακτερός για την αποχώρησή του από το "Dancing"

To passo doble έμελλε να είναι ο τελευταίος χορός του Νάσου Γαλακτερού στη σκηνή του “Dancing with the Stars”...

To passo doble έμελλε να είναι ο τελευταίος χορός του Νάσου Γαλακτερού στη σκηνή του “Dancing with the Stars”... Ο γνωστός μπασκετμπολίστας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, το “Dancing Daily», μίλησε για το live της περασμένης Κυριακής, τα συναισθήματά του αλλά και τι του είπε ο γιος του σχετικά με την αποχώρησή του!
 
“Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα φεύγαμε”, είπε ο Νάσος και συνέχισε: “Τι σημασία έχει που φύγαμε τώρα με το αν θα φεύγαμε σε δυο, τρία, τέσσερα live μετά; Όλοι στενοχωριούνται όταν φεύγουν. Ακόμα και αυτός που θα φύγει νικητής από το show θα στενοχωρηθεί που θα τελειώσει όλο αυτό το διάλειμμα από αυτά που ασχολούμαστε όλοι. Ένιωσα καλά με το passo doble χορευτικά, γιατί δούλεψα πολύ δυο εβδομάδες. Για να πω την αλήθεια, θα ήθελα να φύγω με κάτι πιο χαρούμενο”.

Όσο για το πώς σχολίασε ο γιος του την αποχώρησή του από το show του Ant1, ο Νάσος Γαλακτερός είπε: “Την αποχώρησή μου ο γιος την πήρε πολύ ψύχραιμα, γιατί μου είπε στο τηλέφωνο όταν μιλήσαμε μετά τη λήξη της εκπομπής “Μπαμπά δεν πιστεύω να στενοχωρήθηκες, ε; Κύριος έφυγες!”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr