Ζέτα - Μιχάλης: Στα πιο τρυφερά τους ενσταντανέ!

Ζέτα - Μιχάλης: Στα πιο τρυφερά τους ενσταντανέ!

Είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης...

Ζέτα - Μιχάλης: Στα πιο τρυφερά τους ενσταντανέ!
Είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζουν τον έρωτά τους και όπως φαίνεται διανύουν μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής τους.

Οι δυο τους πρόσφατα ταξίδεψαν μέχρι την Αράχωβα, όπου απαλλαγμένοι από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις χαλάρωσαν και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. 

Κλείσιμο



 
Ο φωτογραφικός φακός του “Hello” απαθανάτισε τα τρυφερά τους ενσταντανέ… Τρυφερές αγκαλιές και χάδια για το Μιχάλη και Ζέτα που όλα δείχνουν ότι οι δυο τους περνούν υπέροχα μαζί!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του περιοδικού, το διάσημο ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει μπροστά την αγορά ενός σπιτιού στην Αράχωβα! Γι’ αυτό και στις φωτογραφίες τους βλέπουμε  να συνομιλούν  με έναν πολιτικό μηχανικό που τους δείχνει κάποια σχέδια, προκειμένου να τους διευκολύνει.












Το ζευγάρι θα κάτσει στην Αράχωβα μέχρι τη Μ. Παρασκευή, αφού οι υποχρεώσεις της Ζέτας στην Αθήνα είναι πάρα πολλές.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης