Σε ποιον λέει τα μυστικά της η Ελένη Μενεγάκη;

Σε ποιον λέει τα μυστικά της η Ελένη Μενεγάκη;

Σε ποιον λέει τα μυστικά της η Ελένη Μενεγάκη; Στη Νατάσα Θεοδωρίδου, παρακαλώ! Το αποκάλυψε η ίδια η Ελένη μέσα από την εκπομπή της...

Σε ποιον λέει τα μυστικά της η Ελένη Μενεγάκη;
Σε ποιον λέει τα μυστικά της η Ελένη Μενεγάκη; Στη Νατάσα Θεοδωρίδου, παρακαλώ! Το αποκάλυψε η ίδια η Ελένη μέσα από την εκπομπή της, όπου είχε σε απευθείας σύνδεση την καλή της φίλη και κουμπάρα Νατάσα. Και μπορεί η αφορμή της "συνάντησής" τους να ήταν η επικείμενη πρεμιέρα της τραγουδίστριας το Μ. Σάββατο στο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης, η Ελένη όμως δε σταμάτησε να πλέκει το εγκώμιο της καλής της φίλης.

«Από όλο τον κόσμο που ξέρω είσαι το καλύτερο κορίτσι... φυλάς μυστικά πραγματικά, όχι ψεύτικα, αληθινά», είπε η Ελένη στη Νατάσσα και συνέχισε απευθυνόμενη στην Άση Μπήλιου, που καθόταν δίπλα της: «Δεν υπάρχει! Δεν έχει ζήλειες, δεν έχει εμμονές, δεν λέει ψέματα και είναι ένας άνθρωπος που, αν έχεις πρόβλημα και δεν είσαι καλά, είναι σαν χάπι. Το παίρνεις και είσαι καλά!», είπε η Ελένη και συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο στην τραγουδίστρια.

Κλείσιμο
«Είμαι ο πιο μυστικοπαθής άνθρωπος, αλλά η Νατάσα με κάνει να θέλω να της μιλήσω για οποιοδήποτε πρόβλημα έχω: είτε με τα παιδιά μου, είτε με τα προσωπικά μου, είτε με τα επαγγελματικά μου», συνέχισε. «Με κάνει καλά στο μισάωρο! Δεν ξέρω πώς γίνεται! Την παίρνω και της τα λέω κατεβατό και, μόλις κλείσω το τηλέφωνο, πετάω».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης