Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Master Chef Junior"

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Master Chef Junior"

Τα γυρίσματα του «Master Chef Junior» ξεκίνησαν και φαίνεται πως μαζί με αυτά ξεκίνησαν και τα προβλήματα για την παρουσιάστρια...

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Master Chef Junior"
Τα γυρίσματα του «Master Chef Junior» ξεκίνησαν και φαίνεται πως μαζί με αυτά ξεκίνησαν και τα προβλήματα για την παρουσιάστρια του ριάλιτι, Μαρία Μπεκατώρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», στους διαδρόμους του Mega, έχουν ήδη αρχίσει τα ψιθυρίσματα, αφού όπως κάποιοι υποστηρίζουν, η Μαρία Μπεκατώρου καμία σχέση δεν έχει πλέον με τη γλυκιά παρουσία που μας είχε συνηθίσει. Οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει χάσει τον αυθορμητισμό της και να μη θέλει πολλά - πολλά εκτός γυρισμάτων. Πάντως, σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», οι συνεργάτες της αποδίδουν την ψυχρή συμπεριφορά της στο άγχος της.

Κλείσιμο
Όσο για τους λιλιπούτειους μάγειρες, έδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες μπροστά στα στελέχη που έμειναν σε πρώτη φάση ικανοποιημένοι, παρόλα αυτά όμως έχουν πάρα πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουν, καθώς πρέπει να δουν πιο πολλά πιτσιρίκια μέχρι να καταλήξουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης