Η εξομολόγηση του Λιάγκα για τον ερχομό του μπέμπη!

O Λιάγκας junior ήρθε και ο μπαμπάς Γιώργος Λιάγκας, όπως ο ίδιος αποκάλυψε χθες μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή...

O Λιάγκας junior ήρθε και ο μπαμπάς Γιώργος Λιάγκας, όπως ο ίδιος αποκάλυψε χθες μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο “Real Fm”, λύγισε με το που κράτησε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του με την αγαπημένη του Φαίη Σκορδά.

«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της γυναικείας φύσης. Πραγματικά, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που πέρασα 13 ώρες στο μαιευτήριο με όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε η γυναίκα μου», είπε ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς, ενώ φρόντισε να προσθέσει πως από τη στιγμή του τοκετού και μετά, αγάπησε τη Φαίη ακόμη περισσότερο!

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς όχι μόνο την δύναμη που χρειάστηκε η Φαίη για να το περάσει όλο αυτό, αλλά και το πώς το αντιμετώπισε μετά. Το ασύλληπτο είναι ότι κατά ένα μαγικό τρόπο, αποκτάς μια ασύλληπτη αίσθηση υπευθυνότητας απέναντι σε αυτό το πλασματάκι, χωρίς να μπορείς να δώσεις απολύτως καμία εξήγηση πώς σου συμβαίνει αυτό. Εμένα για παράδειγμα, πριν από λίγο μου έστειλαν γραπτό μήνυμα στο κινητό μου ότι έφαγε και ακόμη και αν ακουστεί λίγο χαζό αυτό, τώρα είμαι ήσυχος».

Όσο για την κατάσταση της Φαίης… «είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Το πρώτο βράδυ δεν πονούσε επειδή έκανε την επισκληρίδιο , αλλά σήμερα πονάει κα είναι καταπονημένη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο μικρούλης θα πάρει το όνομα του παππού του, του μπαμπά του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος καμαρώνει μαζί με τους ευτυχείς γονείς για το εγγονάκι του. «Ο πατέρας μου έχει πάθει σοκ. Εγώ δεν το είδα, αλλά μου είπαν μετά, ότι χειροκροτούσε και φιλούσε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς, πάντως, γιατί οι γονείς μου, όταν είδαν ότι η γέννα τραβάει πολύ, αγχώθηκαν πολύ, κυρίως η μητέρα μου που ξέρει τι σημαίνει φυσιολογικός τοκετός. Θέλω, τέλος, να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς μου, όχι γιατί έχω κάνει κάτι κακό, αλλά γιατί μόνο εάν ζήσεις αυτήν την διαδικασία καταλαβαίνεις τι έχει περάσει η μητέρα σου για να σε φέρει στην ζωή, πέρα από τις θυσίες που κάνουν και οι δύο για να σε μεγαλώσουν», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Είναι ωραίο να είσαι κοντά στον άνθρωπό σου. Αλλά το άλλο, το θαύμα ζωής είναι το πώς έρχεται στον κόσμο το παιδί. Έκλαψε πολύ όταν γεννήθηκε, εγώ έκοψα τον ομφάλιο λώρο και μετά, όταν είδα τη Φαίη να τον αγκαλιάζει και να ξεσπάει σε λυγμούς… αφήστε γιατί θα κλάψω πάλι», πρόσθεσε ο Γιώργος.

Δυνατά συναισθήματα, που δεν περιγράφονται με λέξεις, συγκίνηση και ευτυχία για το Γιώργο και τη Φαίη που ακόμη και τώρα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι κρατούν στην αγκαλιά τους το γιο τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr