Πάσχα στη βόρεια Ελλάδα για Βανδή - Νικολαΐδη!

Πασχαλινές διακοπές στη βόρεια Ελλάδα επέλεξαν να κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, με τα δύο τους παιδιά...

Πασχαλινές διακοπές στη βόρεια Ελλάδα επέλεξαν να κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, με τα δύο τους παιδιά, την 6χρονη Μελίνα και τον 3,5χρονο Γιώργο. Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, η οικογένεια   Νικολαΐδη, συναντήθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος με τον καλό φίλο της 40χρονης τραγουδίστριας, Παντελή Καναράκη, και όλοι μαζί επιβιβάστηκαν στην πτήση για Θεσσαλονίκη.

Κομψά ντυμένη με balloon φόρεμα η Δέσποινα κρατούσε από το χέρι την 6χρονη Μελίνα, η οποία φορούσε μπεζ καμπαρντίνα, ενώ ο Ντέμης είχε μαζί του τον τρεισήμισι χρόνων γιο του.





Στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν για λίγο, καθώς έπρεπε να ταξιδέψουν στην Καβάλα όπου τους περίμενε η μητέρα της τραγουδίστριας. Όπως δήλωσε στο περιοδικό ''ΟΚ!'' φίλη της τραγουδίστριας: ''Η Δέσποινα και ο Ντέμης στις γιορτές αποφεύγουν τους κοσμικούς προορισμούς. Αντίθετα, προτιμούν να περάσουν τις ημέρες αυτές κοντά στις οικογένειές τους. Μετά την Καβάλα είχαν προγραμματίσει να επισκεφθούν και το χωριό του πρώην ποδοσφαιριστή στην Αλεξανδρούπολη. Η Μελίνα και ο Γιώργος θέλουν να παίζουν κοντά στη φύση, ενώ η Δέσποινα σε κάθε γιορτινό τραπέζι αναλαμβάνει να βοηθήσει στη διαδικασία της προετοιμασίας, φτιάχνοντας ζυμωτό ψωμί και άλλες σπεσιαλιτέ της.''

Επίσης, κατά την παραμονή τους στην γενέτειρα της Δέσποινας, η ίδια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με συγγενείς και φίλους της.

Λίγα εικοσιτετράωρα όμως, πριν ταξιδέψει για τη βόρεια Ελλάδα με την οικογένειά της, η Δέσποινα βρέθηκε στο κέντρο της Κηφισιάς για τις τελευταίες πασχαλινές της αγορές, παρέα με τον hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτου. Άνθρωπος που την συνάντησε από κοντά, είπε: ''Στην αρχή μπήκε σε κατάστημα γνωστού οίκου και αγόρασε ανοιξιάτικα ρούχα για τη Μελίνα και τον Γιώργο. Αμέσως μετά επισκέφθηκε άλλο κατάστημα οικιακών ειδών και διάλεξε δώρα για την μητέρα της και τους γονείς του Ντέμη''.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr