To μεσημέρι της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της με ανεβασμένη ψυχολογία και πολύ νάζι!
Ωστόσο, η διάσημη παρουσιάστρια είχε αφήσει ξεκούμπωτο το φούξια πουκάμισό της, με τον Σάββα Πούμπουρα να σχολιάζει: «Αυτό είναι το πιο αστείο πλάνο και πρέπει να το βγάλω φωτογραφία».
Τότε η Ελένη Μενεγάκηαγχώθηκε και, χωρίς να χάνει χρόνο, γύρισε πλάτη στους συνεργάτες της και τις κάμερες για να κουμπώσει το πουκάμισο. Ο ΣάββαςΠούμπουρας συνέχισε να την πειράζει, λέγοντας πως τηλεόραση παρακολουθούν και οι άνδρες. «Εμείς με τα κορίτσια έχουμε επαφή» του απάντησε η οικοδέσποινα της εκπομπής.
«Θα σου έλεγα να σε βοηθήσω, αλλά εκεί που είναι…δεν είναι» σημείωσε, τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!