Στο ίδιο σπίτι μένουν πλέον η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής

Στο ίδιο σπίτι μένουν πλέον η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

ianmairi1
Για τη Μαίρη Συνατσάκη το 2021 ήταν γεμάτο αγάπη και χαρούμενες στιγμές, καθώς βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή.

Παρόλο που στην αρχή η όμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός τραγουδιστής κρατούσαν χαμηλό προφίλ και δεν πρόβαλαν τον δεσμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το καλοκαίρι και μετά πραγματοποιούν δημόσιες κοινές εμφανίσεις. Η πιο τρανταχτή απόδειξη για τη σχέση τους αποτέλεσε το επικό road trip στην Ιταλία με τη μηχανή του Ίαν.



Κλείσιμο
Η Μαίρη αποφάσισε, πάντως, να προχωρήσει τη σχέση της με τον Ίαν, με τον οποίο συνεργάζεται στην θεατρική παράσταση-μιούζικαλ «Hair».

Όπως ανέφερε το πρωί της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό», η Μαίρη Συνατσάκη μετακόμισε πριν τρεις μήνες σε ένα νέο διαμέρισμα. Ωστόσο, τώρα αποφάσισε να αλλάξει ξανά σπίτι, μετακομίζοντας σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα μαζί με τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή.

Αν και η youtuber μίλησε με γρίφους στον φακό του «Πρωινoύ», ο δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως το ζευγάρι συγκατοικεί την τελευταία εβδομάδα.

«Στο σπίτι που ήμουν, είμαι δηλαδή. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω; Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής, πάντως. Χωράμε και σε μικρά σπίτια» δήλωσε η Μαίρη Συναντάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cghh5iaj3nw9-st)

Όσον αφορά τον Ίαν, ερωτηθείς πριν λίγες ημέρες αν εκείνος και η Μαίρη Συνατσάκη θα επισημοποιήσουν τον δεσμό τους, αρκέστηκε να πει: «Δεν ξέρω αν θα επισημοποιηθεί η σχέση με τη Μαίρη».

Αυτή η περίδος είναι δύσκολη για τον τραγουδιστή, καθώς πέθανε πρόσφατα ο πολυαγαπημένος του πατέρας. «Με συγκλόνισε ο χαμός του πατέρα μου» έχει εξομολογηθεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη «Super Kατερίνα»:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge3rv9uzsyh-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα νέα μέτρα για την είσοδο στην Ελλάδα: Δείτε αναλυτικά

Πρώην σύντροφος Παναγιωτόπουλου: Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες

Κέλι ΛεΜπροκ: Η «Γυναικάρα με τα Κόκκινα» αποκαλύπτει γιατί εγκατέλειψε το Χόλιγουντ πριν 25 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης