Η Μενεγάκη έχασε κάτι που αγαπούσε πολύ...

Η Μενεγάκη έχασε κάτι που αγαπούσε πολύ...

Το fanselenimenegaki, το μόνο blog που η Ελένη Μενεγάκη έχει αναγνωρίσει μέσα από την εκπομπή της και έχει ευχαριστήσει...

Η Μενεγάκη έχασε κάτι που αγαπούσε πολύ...
Το fanselenimenegaki, το μόνο blog που η Ελένη Μενεγάκη έχει αναγνωρίσει μέσα από την εκπομπή της και έχει ευχαριστήσει τους διαχειριστές του ουκ ολίγες φορές  για τη βοήθεια τους, έριξε αυλαία και έτσι από χθες Σάββατο η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» έχει μια αρκετά  σημαντική για την ίδια απώλεια.
 
Με αυτά τα λόγια αυτοί που διαχειρίζονταν το blog της ωραίας Ελένης  αποχαιρέτισαν  τους φίλους τους: "Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ...Σήμερα μετά από ένα χρόνο λειτουργίας , το blog μας "ρίχνει αυλαία" και σας αποχαιρετά !Ήμασταν εδώ για να αποδείξουμε σε όλους πόσο πολύ αγαπάμε και στηρίζουμε την Ελένη Μενεγάκη , καθώς και να "πούμε" με τον δικό μας τρόπο , στην ίδια , ένα ευχαριστώ σε όλες τις τηλεοπτικές στιγμές που μας χάρισε 16 ολόκληρα χρόνια. Ελπίζουμε να τα καταφέραμε έστω και λίγο και άσχετα με το κλείσιμο του blog , της υποσχόμαστε πως τα συναισθήματα μας δεν θα αλλάξουν ποτέ . Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς , που μας στηρίξατε με την παρουσία σας και ευχόμαστε στον καθένα ξεχωριστά ότι καλύτερο ... !Αντίο ,Fans of Eleni Menegaki"

Κλείσιμο
Για να δούμε αν η Ελένη σχολιάσει το γεγονός στην αυριανή της εκπομπή...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης