Χαμός στο διαδίκτυο για τον ...καλό μας άνθρωπο!

Χαμός στο διαδίκτυο για τον ...καλό μας άνθρωπο!

Καλό ταξίδι "καλέ μας άνθρωπε"... Αυτό είναι το μήνυμα του κυριαρχεί εδώ και λίγη ώρα σε twitter και facebook, μετά την είδηση του θανάτου...

Χαμός στο διαδίκτυο για τον ...καλό μας άνθρωπο!
Καλό ταξίδι "καλέ μας άνθρωπε"... Αυτό είναι το μήνυμα του κυριαρχεί εδώ και λίγη ώρα σε twitter και facebook, μετά την είδηση του θανάτου του Θανάση Βέγγου! Ο καλός μας άνθρωπος δεν υπάρχει πια στη ζωή και το κενό που αφήνει είναι σίγουρα μεγάλο!

Επώνυμοι και μη… εύχονται καλό ταξίδι στον κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό!
Κλείσιμο

"Ρασούλης, Παπάζογλου, Βέγγος... Έχετε καταλάβει πόσο έχουμε φτωχύνει ξαφνικά;", "Νιώθω πως ό,τι και να πω για τον Βέγγο δεν είναι αρκετό... Υπέροχος άνθρωπος, ταπεινός, σπουδαίος ηθοποιός, μοναδικός... γιατί;;;", "Δεν ξέρω τι σόι προσκλητήριο γίνεται, αλλά αισθάνομαι λες και φεύγει η παιδική μου ηλικία μαζί τους. Θανάσης Βέγγος", "Αυτή η άνοιξη δεν μου γέμισε το μάτι από την αρχή. Αντίο, από έναν φανατικό θεατή σου, στο σινεμά και το θέατρο, Θανάση Βέγγο, καλέ μας άνθρωπε", "Σήμερα νιώθω σαν να έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Καλό ταξίδι Θου Βου", είναι μερικά από τα μηνύματα του απλού κόσμου για τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό.

Βίκυ Χατζηβασιλείου
: Αντίο στο Θανάση Βέγγο και πολλά ευχαριστώ για όλα τα γάργαρα αληθινά γέλια που μας χάρισε. Καλό...ταξίδι"καλέ μας άνθρωπε"

Νίκος Αλιάγας
: Σήμερα το πρωί έφυγε ο Θανάσης Βέγγος, ο μεγάλος ηθοποιός! Καλό ταξίδι, θα μας λείψεις!

Πόπη Τσαπανίδου
: Καλό ταξίδι "καλέ μας άνθρωπε"...

Στάθης Δρογώσης
: Κλαίω και γελώ βλέποντας τα αφιερώματα για τον Βέγγο. Νιώθω σα να έφυγε κάποιος από την οικογένειά μου.. και πόσο απλά έζησε.. προσκυνώ!

Τσαλίκης Γιώργος
: Το ρολόι σταμάτησε να τρέχει κι αυτό.. Αντίο κύριε Θανάση Βέγγο. Σας ευχαριστούμε για όλα.

Ναταλία Γερμανού: Ο πιο γελαστός μας άνθρωπος "έφυγε" σήμερα, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου. Να του στείλουμε ένα χαμόγελο εκεί πάνω ;

Μαριάντα Πιερίδη
: Αντίο καλέ μας άνθρωπε… Καλό σου ταξίδι…

Έλλη Κοκκίνου: Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας Θανάση Βέγγο...σε ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χάρισες!! καλό σου ταξίδι...!!!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης