Γεράσιμος Γεννατάς: «Αυτές οι γκρίζες μέρες που ζούμε, δεν είναι κοινωνία ανθρώπων, αλλά κανιβαλισμός»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει δεχτεί για παρουσίαση, στα δημοσιεύματα που τον πλήγωσαν και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας συνάντησαν τον Γεράσιμο Γεννατά, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στη συναρπαστική σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», για τα δημοσιεύματα που τον πλήγωσαν και τα κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν τελευταία.

Στη «Σκοτεινή θάλασσα», που μεταδίδεται από το MEGA κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ο Γεράσιμος Γεννατάς υποδύεται τον αστυνομικό Γεράσιμο Αρμάο. Ο ηθοποιός τόνισε για τη σειρά: «Είναι μια υψηλού επιπέδου σειρά και μια προσπάθεια της τηλεόρασης να επανατοποθετηθεί με έναν τρόπο που δεν είναι ευκαιριακός».

Αναφερόμενος στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Είχαν βγει εκείνη την εποχή κάποιοι πηχυαίοι τίτλοι ότι δεν μπορώ να ζήσω και ότι πεινάω. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Γιατί αυτή η ανθρωποφαγία;». Παραδέχτηκε επίσης ότι για ένα διάστημα, λίγο πριν τελειώσει η οικονομική ευημερία στον χώρο της τηλεόρασης, πήρε κάποιες υψηλές αμοιβές. Με αφορμή την απόρριψη ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού για μια διαφήμιση, είπε: «Πρέπει να έχουμε ένα ηθικό περιεχόμενο και ορισμένες αρχές, βάσει των οποίων θα βαδίζουμε στη ζωή, αλλιώς δεν θα πάμε πουθενά».


Χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις για κακοποιήσεις στον χώρο του θεάτρου ως ένα θέμα της κοινωνίας μας «που πρέπει να μας απασχολήσει ως ανθρώπους» και σχολίασε: «Αυτές οι γκρίζες μέρες που ζούμε, των ιών, των σεξισμών, των δολοφονημένων γυναικών, δεν είναι κοινωνία ανθρώπων, αλλά κανιβαλισμός. Αυτό από κάπου έρχεται. Αν δεν μας απασχολήσει, κάπου θα πάει, δεν θα σταματήσει».

Τέλος, για τον θεατρικό μονόλογο «Κόκκαλο», στον οποίο πρωταγωνιστεί, ο Γεράσιμος Γεννατάς ανέφερε: «Είναι μια παράσταση που αντλεί το υλικό της από τη ζωή του Αντονέν Αρτώ, μια ψυχή-πυροτέχνημα που κάποια στιγμή “πήρε φωτιά” και “κάηκε” μέσα σε μια πολύ ιδιαίτερη εποχή, στις αρχές του 20ού αιώνα στη Γαλλία».



Ειδήσεις σήμερα:

Eρχεται το car wallet: Αδεια, δίπλωμα οδήγησης και point system στο κινητό

Survivor: Οι τρεις Διάσημοι του τάκου και η… φωτιά στους «κόκκινους» που δεν έσβησε ούτε με τη βροχή – Δείτε βίντεο

Μπάιντεν: Βάζει στο στόχαστρο την οικονομική δραστηριότητα στις περιοχές των φιλορώσων αυτονομιστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr