Πάριος - Παλαιολόγου: Και πάλι μαζί!

Πάριος - Παλαιολόγου: Και πάλι μαζί!

Όπως όλα δείχνουν αυτός ο έρωτας δεν τελείωσε ποτέ! Τι κι αν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Γιάννης Πάριος εδώ και δύο χρόνια...

Πάριος - Παλαιολόγου: Και πάλι μαζί!
Τι κι αν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Γιάννης Πάριος εδώ και δύο χρόνια είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη και τη σχέση τους! Και ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επανασύνδεση του ζευγαριού, η φωτογραφία του περιοδικού “OK” με την ηθοποιό και το μεγάλο ερμηνευτή αγκαλιά, τα λέει όλα! Η Αλεξάνδρα ταξίδεψε προ ημερών μέχρι την Πάρο για να συναντήσει τον αγαπημένο της που βρισκόταν ήδη στο νησί.

Κλείσιμο


«Όλο αυτό το διάστημα είχαν συχνή επικοινωνία, υπήρχε πάντα αγάπη, αμοιβαίο ενδιαφέρον και σεβασμός», λέει άνθρωπος του από το περιβάλλον του ζευγαριού και συνεχίζει «Εκείνη είχε κάνει μια άλλη σχέση, που τέλειωσε όμως τις αρχές της άνοιξης. Από τότε ήρθε ακόμα πιο κοντά με τον πρώην της αγαπημένο και στα τέλη του Απριλίου έγιναν και πάλι ζευγάρι. Η ίδια η Αλεξάνδρα μάλιστα δεν το διαψεύδει, αλλά δεν θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την επανασύνδεσή τους. Είναι όμως πολύ ευτυχισμένη».

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι φίλοι του ζευγαριού που κάνουν λόγο και για ενδεχόμενο γάμο μεταξύ της Αλεξάνδρας και του Γιάννη Πάριου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης