Αντώνης Κρόμπας: «Ήμουν σε εκείνη τη συνεργασία με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Δεν νομίζω ότι θα κληθώ σαν μάρτυρας» είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, σχετικά με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο συναδέλφους του

Ο Αντώνης Κρόμπας μίλησε για τη συνεργασία, που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες, αλλά έμεινε στη δουλειά για έπρεπε να τιμήσω την υπογραφή μου. Έκανα υπομονή. Ήμουν σε εκείνη τη συνεργασία με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν νομίζω ότι θα κληθώ σαν μάρτυρας».

Για την εμπειρία του από τη συνεργασία του με τους δύο ηθοποιούς, ο Αντώνης Κρόμπας είπε ότι: «Με την Άννα Μαρία είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Ο Πέτρος ήταν ένας συγκεντρωτικός άνθρωπος, εκρηκτικός. Το τι γινόταν πίσω από κλειστές πόρτες δεν το ξέρω».


Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες, που γίνονται ανάμεσα στους ηθοποιούς, λέγοντας ότι:  «Ακούγονται διάφορα για διάφορους. Άμα τα πιστεύαμε όλα, θα ήμασταν όλοι στα δικαστήρια όλοι εναντίον όλων. Δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά για τίποτα».



Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ανάρτηση στο Instagram

15 πυρηνικοί εφιάλτες πάνω από την Ευρώπη

Τεράστιες ουρές από τους Ρώσους για το «τελευταίο» burger - Ξεσπούν χορεύοντας οι υπάλληλοι των Mc Donalds




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr