Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με τα σανδάλια της!

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με τα σανδάλια της!

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε για το νέο εγχείρημα της Μαριέττας Χρουσαλά, που εκτός από μοντέλο και παρουσιάστρια, είναι πια και σχεδιάστρια παπουτσιών! Τα σανδάλια...

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με τα σανδάλια της!
Εδώ και πολύ καιρό ακούμε για το νέο εγχείρημα της Μαριέττας Χρουσαλά, που εκτός από μοντέλο και παρουσιάστρια, τώρα είναι και σχεδιάστρια παπουτσιών! Τα σανδάλια, λοιπόν, της εντυπωσιακής Μαριέττας είναι έτοιμα και μαζί τους και το site που δημιούργησε η Μαριέττα για την προώθησή τους.

"Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε... όταν αποφάσισα να φτιάξω χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια για προσωπική μου χρήση. Η μητέρα μου είχε τον τρόπο να πραγματοποιήσει την έμπνευση μου. Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν μια κυρία με σταμάτησε στο δρόμο και με ρώτησε από που τα είχα αγοράσει και ακόμα μεγαλύτερη όταν αυτό συνέβη και άλλες φορές. Αυτό μου έδωσε θάρρος να φτιάξω και άλλα σχέδια, τα οποία και χάρισα στις φίλες μου. Ο ενθουσιασμός τους με έκανε να σκεφτώ να μεγαλώσω την ιδέα μου. Άλλωστε δεν πρέπει να αφήνεις την έμπνευση σου να χάνεται, αλλά αντίθετα πρέπει να τη μοιράζεσαι. Αυτό λοιπόν αποφάσισα να κάνω και εγώ!", γράφει στο site της η Μαριέττα.

Κλείσιμο
Πάρτε, λοιπόν, μια γεύση από τα σχέδια της Μαριέττας...











Πώς σας φάνηκαν;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης