Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου»
«Υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”» , εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια.
Η Ναταλί Κάκκαβα, προχώρησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε με αρκετή συγκίνηση στα δύσκολα παιδικά χρόνια και την ντροπή που αισθανόταν για τη συμπεριφορά των γονιών της.
Ειδικότερα, αποκάλυψε ότι τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας της είχαν ακραίες αντιδράσεις, κάτι που της δημιουργούσε πολλά προβλήματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή της, μιας και ντρεπόταν να τα μοιραστεί με παλαιότερους συντρόφους της.
«Αυτό που με είχε στιγματίσει είναι το τι θα πει ο κόσμος. Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια, είχα δύο γονείς που είχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους και με πολύ ακραία γεγονότα. Αυτό που προσπαθούσα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να το κρύψω. Διότι υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”» ανέφερε και συμπλήρωσε:
«Μεγαλώναμε με μια ενοχή ότι φταίμε εμείς που οι γονείς μας είχαν αυτές τις ακραίες αντιδράσεις και στάσεις ζωής. Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να κρύψω και να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα. Ακόμα και σε σχέσεις που έκανα, το έκρυβα το παρελθόν μου. Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου. Φοβόμουν ότι όποιος έρθει και γνωρίσει π.χ. τη μητέρα μου, δεν θα με “πάρει” γιατί θα πει “ως κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας, εγώ γιατί να κάνω οικογένεια μαζί της;”».
Η Ναταλί Κάκκαβα ολοκλήρωσε την εξομολόγηση της, προτρέποντας οποιονδήποτε βιώνει αντίστοιχη κατάσταση να σταματήσει να αισθάνεται ντροπή για τις πράξεις των άλλων.
«Να πω σε ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις, να σταματήσουν να ντρέπονται γιατί δεν ευθύνονται οι ίδιοι» ολοκλήρωσε.
Σε μια λαμπερή τελετή στα «Sponsorship Awards 2025» η bwin έλαμψε με τα έξι βραβεία που κατέκτησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τον σημαντικό της ρόλο και στον αθλητικό χώρο.
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Η AVIN δίνει την ευκαιρία στους οδηγούς να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία, βραβευμένα καύσιμα ACTION και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα μοναδικά δώρα, μέσα από έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα κάνει κάθε διαδρομή καλύτερη.