Ελένη Μενεγάκη: Σίγουρα θα κάνω κάτι άλλο στην TV!

Δεκαεννιά χρόνια βρίσκεται στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά και μάλιστα δημόσια για το επόμενο βήμα της στην TV, το οποίο, όμως, θα ήθελε να μην έχει καμία σχέση με το πρωινό...

Δεκαεννιά χρόνια βρίσκεται στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά και μάλιστα δημόσια για το επόμενο βήμα της στην TV, το οποίο, όμως, θα ήθελε να μην έχει καμία σχέση με το πρωινό. «Σίγουρα θα κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Ιδανικά για μένα είναι να μην κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα. Εξάλλου, θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε χώρο και σε άλλους. Δεν μπορεί δηλαδή τρεις άνθρωποι να τα κάνουν όλα», δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια στον Γιώργο Σατσίδη.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και στην οικογένειά της, αλλά και στη ζωή της, η οποία έχει χαρακτηριστεί παραμυθένια. «Η ζωή μου έχει υπάρξει όντως παραμυθένια, αλλά με μικρούς δράκους μέσα. Δεν υπάρχει το ονειρεμένο παραμύθι. Εξάλλου, πάντα, ακόμη και στα παραμύθια, υπάρχει κάτι το οποίο δεν είναι πολύ καλό μέσα. Σε γενικές γραμμές, όμως, έζησα το δικό μου παραμύθι και το ζω ακόμα», απάντησε.

Όσο για το βραβείο που πήρε ως τηλεοπτική προσωπικότητα της χρονιάς που πέρασε, η ωραία Ελένη το αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες, αλλά ιδιαίτερα στη μητέρα της… «Γιατί είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μου δίδαξε πώς πορευόμαστε, πώς αγωνιζόμαστε σε αυτήν την ζωή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr