"Έχω αισθανθεί ενοχές για τη σέξι μου εμφάνιση"

"Έχω αισθανθεί ενοχές για τη σέξι μου εμφάνιση"

Τι αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια για τον εαυτό της και την προσωπική της ζωή…

"Έχω αισθανθεί ενοχές για τη σέξι μου εμφάνιση"
Είναι σέξι, είναι  φιλόδοξη και … ανταγωνιστική! Ο  λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου που μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για τη δουλειά της, τη σέξι της εμφάνισή της στην τηλεόραση, την απιστία, για το αν πιστεύει ότι μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν αυτή την περίοδο είναι single ή όχι...
 
 
«Παθιάζομαι με τη δουλειά μου, αλλά δεν ζω και πεθαίνω  γι’ αυτή», λέει η Έλενα, που δεν  της αρέσουν οι «killers», αλλά ούτε τους φοβάται! «Είμαι και φιλόδοξη, και τελειομανής, και ανταγωνιστική, αλλά είναι διαφορετικό από το να παθαίνεις εμμονή με το να γαντζωθείς σε ένα χώρο πάση θυσία. Δεν έχω την τρέλα να γαντζωθώ στην τηλεόραση», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.
Κλείσιμο
 
 
Όσον αφορά  στη σέξι εμφάνισή της στην τηλεόραση, η ίδια παραδέχεται ότι κάποιες  φορές ξεπερνάει το μέτρο: «Θα είμαι ειλικρινής. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να αισθάνεται ενοχές κάποιες φορές για τις σέξι εμφανίσεις μου, για την σέξι εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Αλλά αυτό πρέπει να το αποβάλλω, δεν μπορώ να απολογούμαι για την εξωτερική μου εμφάνιση διαρκώς. Είμαι μια νέα κοπέλα που απλώς θέλει να είναι μέσα σε όλα.»
 
 
Αισθάνεται ότι μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει; «Καθόλου! Πρώτα απ' όλα δεν θέλω να πλησιάζω εγώ κάποιον. Θέλω εκείνος να κάνει την πρώτη κίνηση. Είμαι πολύ παραδοσιακή σε αυτό.» Πάντως αυτή την εποχή «δεν υπάρχει κάποιος που να θέλω», λέει, ενώ για το αν έχει βρεθεί κοντά σε μια νέα σχέση, είπε: «Με έχουν προσεγγίσει, ένιωσα πως ήμουν κοντά σε έναν έρωτα αλλά ή δεν ήταν ο κατάλληλος ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Νιώθω ότι έχω χτίσει μέσα μου έναν τοίχο και θα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος να τον γκρεμίσει. Θα ήθελα πάντως να ερωτευθώ παράφορα.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης