Το παράπονο της Μελέτη για τη Μανωλίδου!

Η Ελεονώρα Μελέτη, που από προχθές το βράδυ αποτελεί παρελθόν από το “Dancing with the stars”, μέσα από τη σημερινή της εκπομπή βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό της για την Ευγενία Μανωλίδου...

Η Ελεονώρα Μελέτη, που από προχθές το βράδυ αποτελεί παρελθόν από το “Dancing with the stars”, μέσα από τη σημερινή της εκπομπή βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό της για την Ευγενία Μανωλίδου.

“Δεν έχω ακούσει μια καλή κουβέντα από την Ευγενία Μανωλίδου τόσο καιρό που ήμουν στο “Dancing with the stars”. Δεν έχει πει ούτε ένα θετικό σχόλιο για τα χορευτικά μας. Εγώ κατά καιρούς την παίρνω τηλέφωνο και μιλάμε και πολλές φορές, ακόμη και σε δύσκολες περιόδους την έχω ρωτήσει αν θέλει να πει κάτι στην εκπομπή”, είπε η Ελεονώρα και  κατέληξε:"Δεν έχω ακούσει ποτέ ότι χορεύουμε καλά ή ότι πήραμε 4 δεκάρια.. Άσε με εμένα, δεν περιμένω να πάρω αυτό που δικαιούμαι πίσω. Σκασίλα μου! Αλλά τον Ηλία; Περάσατε ένα χρόνο μαζί, ήσαστε μαζί καθημερινά για 8 ώρες επί 3 μήνες! Δεν τον έχει στηρίξει ποτέ!".

Τα 'πε και ξεθύμανε η Ελεονώρα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr