Σίσσυ Χρηστίδου: Είδα τη Φαίη και έπαθα σοκ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Είδα τη Φαίη και έπαθα σοκ!

Η οικονομική κρίση, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η ζήλια, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και τα παραπανίσια κιλά! Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ανοιχτά για όλα...

Σίσσυ Χρηστίδου: Είδα τη Φαίη και έπαθα σοκ!
Η οικονομική κρίση, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η ζήλια, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και τα παραπανίσια κιλά! Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ανοιχτά για όλα! 

Κλείσιμο
“Περιόρισα πάρα πολύ τα έξοδά μου από τη στιγμή που έκανα οικογένεια. Πήραμε και ένα στεγαστικό δάνειο για να αγοράσουμε σπίτι, οπότε μπαίνοντας σε αυτή τη διαδικασία, η ζωή μας άλλαξε. Με την κρίση τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί έχουμε αυτό το δάνειο πίσω μας και πρέπει να φανούμε συνεπείς.”, είπε η παρουσιάστρια του Alpha στο περιοδικό “Down Town”, που σε ερώτηση αν έχει ποτέ νιώσει ανταγωνιστικά απέναντι στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, απάντησε: “Να ανταγωνιστώ τον άντρα μου; Μετά γιο μου ο άντρας μου είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Σε καμία περίπτωση! Αν υπήρχε κάποιο θέμα όχι ανταγωνισμού, αλλά ισορροπιών, λόγω επαγγελματικών μας υποχρεώσεων, θα υποχωρούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα σταματούσα απλά τη δουλειά!”

Ζηλεύει η Σίσσυ; “Ναι αλλά τόσο όσο πρέπει για να κρατιέται μια σχέση ζωντανή” λέει και συνεχίζει: “Η ζήλια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης, σε μικρές δόσεις όμως, όχι αρρωστημένη. Αν δεν υπάρχει σημαίνει ότι ο άλλος δεν νοιάζεται.”

Όσον αφορά στα κιλά της αποκάλυψε: “Πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη. Όταν τελείωσε και ο θηλασμός είχα 20 κιλά περισσότερα από το κανονικό μου βάρος. Έχασα αυτά τα κιλά γιατί θέλω να κάνω δεύτερο παιδί.” και συνέχισε: “Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να επιστρέψω και να είμαι συλφίδα. Φυσικά και θαυμάζω αυτές τις γυναίκες. Όσον αφορά στα κιλά της  αποκάλυψε: “Πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη. Όταν τελείωσε και ο θηλασμός είχα 20 κιλά περισσότερα από το κανονικό μου βάρος. Έχασα αυτά τα κιλά γιατί θέλω να κάνω δεύτερο παιδί.” και συνέχισε: “Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να επιστρέψω και να είμαι συλφίδα. Φυσικά και θαυμάζω αυτές τις γυναίκες. Είδα τη Φαίη και έπαθα σοκ!”


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης