Με ποιον θα πάει στο L.A. η Μελέτη;

Η παρουσιάστρια καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα τα συναισθήματα που την διακατείχαν το χρονικό διάστημα που διαγωνιζόταν στο «Dancing With The Stars».

Κάποιοι βάλθηκαν να την διώξουν άρον άρον από το Dancing, με τηλεοπτικό σταθμό να ρίχνει "λάδι" στις ανύπαρκτες φήμες περί «μαγειρέματος» των αποτελεσμάτων στο σόου. Κάτι σαν να μην πήρε 10 το αδιάβαστο παιδί στο σχολείο και οι γονείς να επιπλήττουν τον διευθυντή, ένα πράγμα…

Παρόλα αυτά η Ελεωνόρα ξεπέρασε γρήγορα το… βαθύ αυτό πλήγμα στη ζωή και την καριέρα της, και καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα τα συναισθήματα που την διακατείχαν το χρονικό διάστημα που διαγωνιζόταν στο «Dancing With The Stars».

«Για εμένα η κριτική, όταν δεν γίνεται με τεχνική, είναι υποκειμενική. Η ρούμπα δεν είναι ο χορός μου, αλλά όταν είδα το βίντεο μετά το σόου σκεφτόμουνα πως θα νιώσει ο μπαμπάς μου», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι ρώτησε την άποψη της κ. Βελίκοβα για την απόδοση της και εκείνη υποστήριξε ότι θα έπρεπε να περάσει στον τελικό.

Η Ελεωνόρα σχολίασε ακόμη και την Έρρικα Πρεζεράκου στην κριτική επιτροπή. «Εγώ αν μου έκαναν την πρόταση δεν θα πήγαινα, αλλά η Έρρικα είναι καλή».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά και στη σχέση της με τον παρτενέρ της, Ηλία Λαδά, με τον οποίο έχει προγραμματίσει να πάει και διακοπές στο Λος Άντζελες! Λέτε…;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr