Η Σάσα Σταμάτη τα είπε "Ολα" στον Θέμο!

Η Σάσα Σταμάτη τα είπε "Ολα" στον Θέμο!

Η ξαφνική απόλυση της Σάσας Σταμάτη από το «Πρωινό mou» έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες! Η ίδια η Σάσα, λοιπόν...

Η Σάσα Σταμάτη τα είπε "Ολα" στον Θέμο!
Η ξαφνική απόλυση της Σάσας Σταμάτη από το «Πρωινό mou» έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες! Η ίδια η Σάσα, λοιπόν, με το γνωστό αυθορμητισμό που τη διακρίνει, μίλησε χθες βράδυ στον Θέμο Αναστασιάδη για "Ολα", εξηγώντας πως με την πλάκα που έκανε δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προσβάλει κανέναν! Αποκάλυψε  επίσης πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, όχι μόνο δεν ήταν εκείνοι που εισηγήθηκαν την απόλυσή της, αλλά έκαναν και προσπάθειες για να την κρατήσουν στο πλευρό τους! 

Κλείσιμο
"Δεν έχω σκοπό να μιλήσω για όλο αυτό που συνέβη, γιατί τόσος κόσμος χάνει καθημερινά την δουλειά του, εγώ είμαι το θέμα τώρα ; Πάντως, δεν με πέταξαν όπως λες, απλά μία παρεξήγηση έγινε... Κάναμε μία πλάκα πριν βγούμε στον αέρα για το gay parade και την παρέλαση και εγώ τη συνέχισα την πλάκα αυτή και στον αέρα κατά την διάρκεια της στήλης των gossip, θέλοντας να πειράξω τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, τον Γιάννη Καφάτο, και εκείνος παρεξηγήθηκε. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον προσβάλω και να τον θίξω. Ίσως η πλάκα που έκανα να ήταν όντως χοντρή και να παρεξηγήθηκε..." είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και κατέληξε: "Σε καμία περίπτωση πάντως δεν μιλούσα σοβαρά. Δεν ήθελα να τον θίξω, ούτε είχα και πιο πριν κανένα πρόβλημα μαζί του. Μάλιστα, η ανακοίνωση της απόλυσής μου, μου έγινε πριν φτάσει καν στο τέλος της η εκπομπή εκείνης της ημέρας και μου το ανακοίνωσε ο παραγωγός της εκπομπής. Όπως και να ΄χει, όμως, άλλο κάνω πλάκα, άλλο απολύω έναν άνθρωπο. Όσο δε για τη Φαίη και τον Γιώργο, με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, ότι έχω καταφέρει μέχρι τώρα σε εκείνους το οφείλω, προσπάθησαν οι άνθρωποι να κάνουν κάποιες κινήσεις παρασκηνιακά, δεν έγινε τίποτα και όλα καλά..." 

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τη χθεσινή "εξομολόγηση" της Σάσας στον Θέμο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης